sandokanec píše:Díky , už jsem to tu sice jednou drobně vysvětlil , šlo o ojedinělý zkrat , stav bodů za zhruba ujetých 500.000km byl doposud stále nula. Nikdy předtím jsem si nedokázal vysvětlit stav lidí v depresi nebo beznaději, teď vím přesně o čem je řeč a poučen jsem na zhruba 50 let dopředu. Následky si za to ponesu hodně dlouho , nicméně je mi líto toho auta , které za to nemůže a zaslouží si zase se dostat do stavu před tím , než jsem udělal co jsem udělal.
Pak buď rád, že jsi se vyškolil jen sloupem a nakřaplým "žigulem", materiální statky se v tomto případě dají nahradit, nebo opravit a naštěstí cena nebude pro následný život fatální.
A využij své zkušenosti a jako příslušník ochranných a doprovodných složek (nebo jak tomu ten Hurikán říká

) odteď můžeš na podobné zkratkovité jednání (ať už své či cizích) poukazovat a všechny od něj odrazovat.
Opravu auta vezmi jako jeden z trestů, které za to asi budou.
I když je možné, že důvod beznaděje nebyl jen tak obyčejný (úmrtí v rodině, do toho podzimní a zimní deprese, atp.) a pak se to dá i pochopit, i když to neznamená, zcela omluvit.
Vysvětlení ale nežádám(e),
řešme tu dále opravdu jen tu opravu.
Předpokládám, že auto je Tvoje, a máš možnost postupně zjišťovat co a jak, tak zkus vykoukat, co všechno je polámané, co zbylo ze závěsu kola, o kolik se posunulo uchycení přední nápravy, resp jestli se ten nosník-podběh od nápravy dozadu nějak zkroutil. Nebo jestli je to opravdu na výměnu celého podběhu, podle toho videa to byl šlupka úctyhodná, nebylo by co divit, kdyby to bylo všelijak pokroucené. A to bys měl začít zjišťovat, vyhodnotit způsob opravy a její reálnost a pak shánět potřebné věci.
Bílý LADA a okřídlená spol.