Dakujem! Presne takuto volaku recenziu som potreboval.Wolfhunt píše:No, skusim byt strucny, ale asi sa rozposiem.
...
Ivan
Cize v praxi to vyzera tak ze prvych 10k km treba okontrolovat a trochu doriesit veci ktore rusi zabudli zapojit, naplnit, dotiahnut atd.. a potom ku vsetkej spokojnosti.
Priora podla toho co pises poskytuje pre mna absolutne vyvazeny pomer vlastnosti. Jednak mam rad ked sa da pri drobnej chybe v aute trochu "rypat" a nie iba pozriet na kontrolku poruchy a doviest do servisu ale z druhej strany ked si presadnem z firemneho Fiat Brava do svojej Felicie, tak sa clovek citi trochu diskomfortne (aj ked ako spravny kutil mam vyriesene prkotinky do detailu, handmade ako automaticke rozsvietenie svetiel, hlasite handsfree, ...).
Hrkotajuce plasty nevadia, to viem poriesit lavou zadnou (predsalen, daval som do feldy subwoofer, takze...), hluk vzduchu urcite tiez nebude horsi nez na felde. No a Putin ma uz zrejme hooodne dlho osobneho vodica, pretoze to cakanie po startovani (kym natlaci cerpadlo benzin do sustavy) ma uz aj ta moja 11rocna Felicia u ktorej sa (okrem ECU samozrejme) ani neda nazvat "elektronikou" ta releova sustava ktora to vsetko "riadi"
No a naviac za tu cenu - za tu cenu je to LUXUS.
Som z SE ale do TT urcite pojdem tento rok este niekolkokrat, takze ked to budem vediet dostatocne dopredu, ozvem sa ti, rad by som si skusil jazdu.
Este raz diky za komplexne info.
Lukas.