Lada Priora - vlastnící
Moderátor: Moderátoři
-
Lada Priora - vlastnící
Zdravím, rád bych se zeptal kdo již Ladu Prioru máte. Já byl minulý víkend na autopraha v letňanech a strávil jsem na stánku Lady více jak hodinu. Bylo mi řečeno, že již brzy bude i s klimatizací což by bylo velice lákavé. Jinak mne velmi mile překvapila. Pokud si na mne pamatujete zde na fóru tak jsem min.rok řešil nákup vozu a uvažoval jsem o Kalině, bohužel mne zklamala výbavou (chybějící opěrky hlavy u zadních cestujících,což rozhodlo) a zakoupil jsem nový vůz Fiat Punto Classic, s ním jsem velice spokojen, ALE (malý zavazadlový prostor, absence klimatizace), takže nyní po roce zvažuji opět nákup Lady, tentokrát Priory.
U nás na P-5 Luka jsem již podruhé viděl bílou Prioru 5dv. nepatří někomu z Vás?
Na závěr připojuji pár fotografií.
U nás na P-5 Luka jsem již podruhé viděl bílou Prioru 5dv. nepatří někomu z Vás?
Na závěr připojuji pár fotografií.
Lada 4ever!
tady v CR je znam z klubu pouze Tommel, po republice jich urcite jezdi vic, ale v klubu se k ni priznal jen jeden. Majo ze slovenska ma taky jednu, a taktez je jedinym me znamim vlastnikem priory na slovensku
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
Zřejmě přesně tuhle bílou Prioru 5dv. jsem viděl včera cca v 5:30 ráno v Ruzyni na starym letišti, uhybala směrem k parkovištím, kde parkuju já, ale jela ještě kus dozadu, tak jsem bohužel nezjistil, kdo je vlastníkem, protože jsem pospíchal do práce.Igithegreat píše:U nás na P-5 Luka jsem již podruhé viděl bílou Prioru 5dv. nepatří někomu z Vás?
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Jako tady, co jsem slyšel, tak se jich prodalo udajně docela dost
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se na Koněvce doslech, že to celkem jde, prostě co přijede z Ruska, pomalu hned z vlaku berou zájemcí
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- +Stano-
- Kontaktovat uživatele:
My cakame na prioru uz asi mesiac a pol, ale dnes akurat pozeram na slovladu a vybava je dost zmenena a aj cena, tak vlastne ani poriadne neviem co za vybavu pride a mam taky pocit, ze ani predajca to asi moc nevie, kedze este stale netusi, ze kedy by vlastne na Slovensko mali prist Priory. A to povodne mala byt do mesiaca doma...
- Fišer Jiří
Z těch čísel jsem taky zdrcen,také to sleduji na S.D.A.sleduji každou informaci o ladách a utěšuji se že se prodej zvýší třeba klimoškou a jestli přijde šrotovné!?!ale nejvíc spoléhám na vlastní reklamu,to až si jí koupím!Vím když jsme kupovali desítku tak v tom roce 2001 a 2002 u nás v Mostě toho prodali dost.Ale teď je mnohem větší konkurence.Chtěl bych letos do Brna na autosalon,ale jen když tam bude Lada.čaute
Lada 2171
LADA JE Můj Život
LADA JE Můj Život
- Fišer Jiří
-
Míň místa souhlasím.Seděl jsem v obou autech a kalina mi přišla opravdu pohodlnější.U priory "drbu" o volant kolenama. Ad Horší desin ivnitř: Právěže ten dizajn priory se mi líbí víc než ten kaliny.Ale to je vše věcí vkusu a úhlem pohledu.Někdo má rád holky a jinej zase vdolky.dmatej píše:Byl jsem se na ní podívat, a Kalinu bych za Prioru teda nevyměnil ... míň místa a podle mě horší design uvnitř.
Opěrky mi už chybí, nooo.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch