Imobilizer
Moderátor: Moderátoři
Najdi si www.chiptuner.ru/content/immobil/ máš tam vše o ruských imobilizerech. Nejdůležitější pro Tebe asi bude poslední odstavec.L Kulič píše:Motor nenaskočíradek mb píše:A motor naskočí nebo ne?L Kulič píše:Na 2112 mám problém s imobilizérem. Červená LED stále svítí a po zapnutí zapalování zhasne a neraguje na klíč. L
Poněvadž vypršel časový limit na úpravu, tazatel se neozval a ve strojovém ruském překladu jsou zásadní chyby ,dávám sem strojový + do češtiny upravený překlad aktivace IMO -platí pro ŘJ řady MP 7xxx.
- Přílohy
-
- IMOaktivacePřeklad.doc
- (23 KiB) Staženo 410 x
- mirozv
- Kontaktovat uživatele:
POZOR na jednu věc. V době, kdy se IMO aktivuje (tiše hvízdá vzestupným tónem) NESTARTOVAT (tím se může jeho procesor "zbláznit"). Pravděpodobně postrádá funkci "watch dog". Je nutno nechat aktivaci doběhnout (až LED začne znovu blikat) a poté teprve startovat. Pokud se Vám toto "povede" musí se provést aktivace červeným klíčem podle popisu v odkazu chiptuner.ru.jjenik píše:mě přestal fungovat sám
Obcas pristihnu impobilizer ve stavu, kdy blika, ale ne tak rychle jak by mel. Prilozeni cerneho klice nema zadny vliv, pomuze zapnout a vypnout zapalovani. Pak se rozblika spravnou frekvenci a funguje jak ma.
Netusite prosim nekdo, co je to za rezim? Prvne sem si toho vsiml, kdyz sem auto odstavil u letiste a po navratu za asi 4 dny sem to nasel v tomhle stavu.
Netusite prosim nekdo, co je to za rezim? Prvne sem si toho vsiml, kdyz sem auto odstavil u letiste a po navratu za asi 4 dny sem to nasel v tomhle stavu.
VAZ 2104 1.3 1989
-
- Kontaktovat uživatele:
Mně to dělá taky. Začalo to asi před třemi měsíci. Nejdřív jsem si myslel, že to je kvůli horku. Dělalo to jen, když jsem jel z práce domů. Ranní start v chladné garáži byl bez problémů. Ale v poslední době je to kdykoli. Dnes to bylo při každém startu. Zatím to startuje tak to neřeším. Za měsíc pojedu na výměnu oleje, tak si o tom promluvím se stájovým mechanikem.