![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![:shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Moderátor: Moderátoři
Podle toho, jak to myslí s tou plachtou. Pokud má nástavbu, máš pravdu, ale pokud jezdí jako já s obyč. plachtou přikurtovanou přes přívěs, je to lepší s ní než bez ní. Zadní čelo má odpor jako dobytek.Michal Novosad píše:Tak sundej tu plachtu a pojedeš za 8lžež píše:Když zapříhnu vozík s plachtou a vyrazím na dálnici tak atakuji 10l /100km
kdybych takto jel, tak zahynu v prvni zatacce, protoze usnu za volantem. pripadne me nekdo za horizontem sestrelidmatej píše: Rekord u Kaliny s "desítkovým" 1.6 8V EURO4 mám zatím 5.0. Pod nějakých 4.7 se už asi nedostanu, i když, kdybych jel 50-60, s kopce 70, rozjezdy piánko, možná i jo ...
Taky neříkám, že tak máš jezdit po dálniciJmJ píše:kdybych takto jel, tak zahynu v prvni zatacce, protoze usnu za volantem. pripadne me nekdo za horizontem sestrelidmatej píše: Rekord u Kaliny s "desítkovým" 1.6 8V EURO4 mám zatím 5.0. Pod nějakých 4.7 se už asi nedostanu, i když, kdybych jel 50-60, s kopce 70, rozjezdy piánko, možná i jo ...vseho s mirou
Spíš beznadějnej zoufalecplavec, jsi morální bahno!
Neboj s tím jsem smířen.Je to tvoje volba a smiř se s tím, že na ní právem dojedeš.