Máš pravdu. Ale je to šumny motor a ešte v perfektnom stave. To asi zaváži dosť. A ešte k tomu bol celý čas v rodine.Puhi píše:nj, všeci že nech to nepredáva, ale neviete, či sa majiteľovi zdedené auto vôbec páči a či bude ochotný sa v tom každú chvíľu vŕtať nezabudnite, že nie každý je na ladu zaťažený ako mi tu
VAZ-2103 rocnik 1980, co s tym
Moderátor: Moderátoři
No tak v BA je pravdepodobnosť stretutia so zigulakom rovnako vysoka ako stretnutie s Porche Ale vcera som videl pri zimnom stadione tri 03 alebo 06 zaparkovane za sebou...dandy píše:Osobne by som si ho nechal (samozrejme po uvážení priestorových a finančných možností) pre radosť z jazdy. V práci mám samé elektronikou riadené povozy a je to úplne iný pocit z jazdy, keď šoféruješ auto s ručným sytičom, bez kadejakých posilovačov a iných vychytávok. S tým mojím idem pár krát do roka aj do roboty a kolega sa ma pýtal prečo sa vždy pred a krátko po naštartovaní zohýbam za tým volantom. Keď som odpovedal, že je tam sytič, nevedel o čom je reč...Arrow píše:ci si to auto ponecham/alebo ho predam.
Navyše je to stroj, ktorých už na cestách moc niet a už som počul otázku: Čo je to za auto? Vzadu to neviem prečítať! Ver mi, je to veľmi zaujímavý a ťažko popísateľný pocit.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Takze auto vcera ziskalo STK a EK Nateraz je situacia taka, ze zostava v rodine. Skusim sa o neho starat a jazdit s nim vramci moznosti, v pripade ze by to neslo - zaujemcov evidujem a urcite sa im ozvem. V kazdom pripade dakujem vsetkym za podporu a aj za to, ze ked este pred tyzdnom hrozilo, ze skonci v srote, tak nateraz sa zda ze ma pred sebou svetlu buducnost
- MartasBrno
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
I na ulici to může vydržet léta v pohodě.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MartasBrno
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Co jde do háje? Když je lak v pohodě, tak to stejká a po dešti uschne.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MartasBrno
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No takhle, abych se uved na pravou míru. Nechci tvrdit, že stání na ulici je rovnocenný stání v garáži. Ale chci říct, že prodat takový auto kvůli tomu, že nemam garáž, je blbost.
Však o tej Ladě v Plzni už jsem tu psal několikrát. A ta tam parkuje 7 let od dob, co jsem já v Plzni a kdo ví, jak dlouho předtim.
Však o tej Ladě v Plzni už jsem tu psal několikrát. A ta tam parkuje 7 let od dob, co jsem já v Plzni a kdo ví, jak dlouho předtim.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MartasBrno
súhlasim s Dandym lada je už dnes rarita a aj tu na východe sa občas stáva že ľudia divne zazerajú, známi sa zvyknú pýtať či to má kúrenie, či to je hlučné a pod...
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.