VAZ-2103 rocnik 1980, co s tym

Moderátor: Moderátoři

Sid

Příspěvek od Sid »

Puhi píše:nj, všeci že nech to nepredáva, ale neviete, či sa majiteľovi zdedené auto vôbec páči a či bude ochotný sa v tom každú chvíľu vŕtať :roll: nezabudnite, že nie každý je na ladu zaťažený ako mi tu :lol:
Máš pravdu. Ale je to šumny motor a ešte v perfektnom stave. To asi zaváži dosť. A ešte k tomu bol celý čas v rodine.
Cory

Příspěvek od Cory »

dandy píše:
Arrow píše:ci si to auto ponecham/alebo ho predam.
Osobne by som si ho nechal (samozrejme po uvážení priestorových a finančných možností) pre radosť z jazdy. V práci mám samé elektronikou riadené povozy a je to úplne iný pocit z jazdy, keď šoféruješ auto s ručným sytičom, bez kadejakých posilovačov a iných vychytávok. S tým mojím idem pár krát do roka aj do roboty a kolega sa ma pýtal prečo sa vždy pred a krátko po naštartovaní zohýbam za tým volantom. Keď som odpovedal, že je tam sytič, nevedel o čom je reč... :mrgreen:
Navyše je to stroj, ktorých už na cestách moc niet a už som počul otázku: Čo je to za auto? Vzadu to neviem prečítať! Ver mi, je to veľmi zaujímavý a ťažko popísateľný pocit. :D
No tak v BA je pravdepodobnosť stretutia so zigulakom rovnako vysoka ako stretnutie s Porche :D Ale vcera som videl pri zimnom stadione tri 03 alebo 06 zaparkovane za sebou...
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Arrow

Příspěvek od Arrow »

Takze auto vcera ziskalo STK a EK :) Nateraz je situacia taka, ze zostava v rodine. Skusim sa o neho starat a jazdit s nim vramci moznosti, v pripade ze by to neslo - zaujemcov evidujem a urcite sa im ozvem. V kazdom pripade dakujem vsetkym za podporu a aj za to, ze ked este pred tyzdnom hrozilo, ze skonci v srote, tak nateraz sa zda ze ma pred sebou svetlu buducnost 8)
MartasBrno

Příspěvek od MartasBrno »

Arrow, Blahopřeju k světlým zítřkům :)
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
Dusan

Příspěvek od Dusan »

Dufam že to nebudes susit na ulici.... lebo polcas rozpadu sa prudko zrychluje :P
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

I na ulici to může vydržet léta v pohodě.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
MartasBrno

No, ale jde to háje - jen těch jarních a podzimních děšťů je tolik, až to není hezký. Nehledě na zimu, to je hotovo.
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Co jde do háje? Když je lak v pohodě, tak to stejká a po dešti uschne.

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

MartasBrno

No právě, každá sebemenší chybka se ukáže v celé parádě. Všechny drobné chybky, které jsem na podzim nestihl udělat mi po zimě krásně vykvetly. A zbytečný trápit krásnej lak... No ale na letní poježdění a zimní uschování je to paráda.
Obrázek
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

No takhle, abych se uved na pravou míru. Nechci tvrdit, že stání na ulici je rovnocenný stání v garáži. Ale chci říct, že prodat takový auto kvůli tomu, že nemam garáž, je blbost.
Však o tej Ladě v Plzni už jsem tu psal několikrát. A ta tam parkuje 7 let od dob, co jsem já v Plzni a kdo ví, jak dlouho předtim. 8)

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

MartasBrno

Souhlas.
Obrázek
Arrow

Příspěvek od Arrow »

Dusan píše:Dufam že to nebudes susit na ulici.... lebo polcas rozpadu sa prudko zrychluje :P
Nene, ostava v garazi - tam kde bolo doteraz.
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

súhlasim s Dandym lada je už dnes rarita a aj tu na východe sa občas stáva že ľudia divne zazerajú, známi sa zvyknú pýtať či to má kúrenie, či to je hlučné a pod...
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“