Chromované zrcátka
Moderátor: Moderátoři
Chromované zrcátka
Zdravím! Mám takový dotaz.
Cca. před 2 lety jsem si koupil
(nechal objednat) z Ruska pěkný
zrcátka. Vypadalo to pěkně, ale
protože nebyli pochromovaný, ale jen
stříknutý nějakou barvou na plastu,
povětrnostní vlivy udělaly své a teď vypadají
strašlivě. Chci se toho zbavit, buď to něčím
stříknout, ale je mi jasné, že to zase vydrží max. rok.
Nebo bych rád seznal nějaké opravdu chromované,
co chvilku vydrží....
Poradte! Děkuji!
Cca. před 2 lety jsem si koupil
(nechal objednat) z Ruska pěkný
zrcátka. Vypadalo to pěkně, ale
protože nebyli pochromovaný, ale jen
stříknutý nějakou barvou na plastu,
povětrnostní vlivy udělaly své a teď vypadají
strašlivě. Chci se toho zbavit, buď to něčím
stříknout, ale je mi jasné, že to zase vydrží max. rok.
Nebo bych rád seznal nějaké opravdu chromované,
co chvilku vydrží....
Poradte! Děkuji!
- MartasBrno
Tak jedna možnost je koupit použitý chromový, který ti třeba někdo nabídne, nebo v případě nouze se dají stávající díly nechat nově pochromovat. Je to normálně plechový, stejně jako staý zrcátka? Klidně to mohlo být z výroby i pochromovaný, ale značně nekvalitně. Zakázkový chromování se udělat dá, ale stojí to nějaké peníze. Může to ale mnohokrát kvalitou předčit tu původní úpravu.
neuděláš třeba fotky, jak to vypadá? Třeba to ničemu nepomůže, ale určitě nejsu jedinej kdo je zvědavej jak opíca s olezlým zadkem
neuděláš třeba fotky, jak to vypadá? Třeba to ničemu nepomůže, ale určitě nejsu jedinej kdo je zvědavej jak opíca s olezlým zadkem
- MartasBrno
Hmm, tak potom jak píše Puhi, sehnat staré ještě hezké, nebo v nouzi nechat staré škaredé přechromovat. Je s tím nějaká práce, někdy mají stará zrcátka vydřené kloubky a nedrží polohu. Ty zmetky bych hned nevyhazoval, třeba se z nich budou hodit díly z těch kloubků, při oživování jiného staršího zrcátka.
-
- MartasBrno
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Vždycky, když jsem viděl tuto, tak to byl bastl. Aby i za starou jedničku bylo líp vidět.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
pravdepodobne je to fabrický miš-maš, lebo som to videl viackrát. Pôvodný majiteľ môjho auta sa dušoval, že také tam bolo odnova, bavil som sa aj inými majiteľmi (dôchodcami) žigulíkov a viacerí mi potvrdili, že to tak už kúpili z Mototechny.Jelen píše:A nebo je to bastl. Zrcátko se dá rozložit a vyměnit nožička. Je tam pružinka a kolíček, nic složitýho.
Mám doma aj guľaté zrkadielko a neviem si dosť dobre predstaviť ako ho rozobrať a znova poskladať bez viditeľného poškodenia kovovej časti a nerozbitia skla.
Nikita II, 1974
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
Re: Chromované zrcátka
Ahoj lidi. Prosím vás pěkně, když už se tu debatuje o chrom zrcátkách, nemáte někdo doma z 2103 tu spodní packu zrcátka, co se šrubuje na dveře? Odkoupím. Děkuju. mob.728 785 371