Chromované zrcátka

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
kory

Chromované zrcátka

Příspěvek od kory »

Zdravím! Mám takový dotaz.
Cca. před 2 lety jsem si koupil
(nechal objednat) z Ruska pěkný
zrcátka. Vypadalo to pěkně, ale
protože nebyli pochromovaný, ale jen
stříknutý nějakou barvou na plastu,
povětrnostní vlivy udělaly své a teď vypadají
strašlivě. Chci se toho zbavit, buď to něčím
stříknout, ale je mi jasné, že to zase vydrží max. rok.
Nebo bych rád seznal nějaké opravdu chromované,
co chvilku vydrží....
Poradte! Děkuji!
MartasBrno

Příspěvek od MartasBrno »

Tak jedna možnost je koupit použitý chromový, který ti třeba někdo nabídne, nebo v případě nouze se dají stávající díly nechat nově pochromovat. Je to normálně plechový, stejně jako staý zrcátka? Klidně to mohlo být z výroby i pochromovaný, ale značně nekvalitně. Zakázkový chromování se udělat dá, ale stojí to nějaké peníze. Může to ale mnohokrát kvalitou předčit tu původní úpravu.

neuděláš třeba fotky, jak to vypadá? Třeba to ničemu nepomůže, ale určitě nejsu jedinej kdo je zvědavej jak opíca s olezlým zadkem ;-)
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
Puhi

Příspěvek od Puhi »

tieto speťáky olámať z auta a zahodiť čo najďalej. Nožička je nejaký čudný druh plastu, alebo také niečo, zrkadlo zo zadu nieje dobre vyhladené, takže samotný chróm vyzerá čudne. Chrómovať nanovo sa tento výsmech vôbec neoplatí, radšej prechrómovať staré...
kory

Příspěvek od kory »

Už je tma, ale zítra se to pokusím vyfotit, předem ale upozorňuju, je to hnus. Nejsou to žádný starý plechový špatně nachromovaný, ale nějaký jako plastový, stříknutý stříbřenkou.... Při objednání na fotce na webu ale vypadalo vše pěkně.....ach jo....
MartasBrno

Hmm, tak potom jak píše Puhi, sehnat staré ještě hezké, nebo v nouzi nechat staré škaredé přechromovat. Je s tím nějaká práce, někdy mají stará zrcátka vydřené kloubky a nedrží polohu. Ty zmetky bych hned nevyhazoval, třeba se z nich budou hodit díly z těch kloubků, při oživování jiného staršího zrcátka.
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
Lukáš Mlýnek

Příspěvek od Lukáš Mlýnek »

Je tohle zrcátko na 03? Nezdá se mi ten držák-pokud vidím dobře tak jak trojcípý, kdežto na 03 se dávaly obdélníkové....
Přílohy
1570902064.jpg
MartasBrno

Tohle je vhodný na starší jedničku, sice tělo zrcátka vypadá jako trojkové, ale nožička vypadá jako jedničková.

Hmm, nemívaly nejstarší trojky tohle na blatníku? nikde jsem to neviděl.
Obrázek
Jelen

Příspěvek od Jelen »

A nebo je to bastl. Zrcátko se dá rozložit a vyměnit nožička. Je tam pružinka a kolíček, nic složitýho.
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Vždycky, když jsem viděl tuto, tak to byl bastl. Aby i za starou jedničku bylo líp vidět.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Lukáš Mlýnek

Příspěvek od Lukáš Mlýnek »

Mně to přišlo divné, viděl jsem to v aukci na aukru...
dandy

Příspěvek od dandy »

Jelen píše:A nebo je to bastl. Zrcátko se dá rozložit a vyměnit nožička. Je tam pružinka a kolíček, nic složitýho.
pravdepodobne je to fabrický miš-maš, lebo som to videl viackrát. Pôvodný majiteľ môjho auta sa dušoval, že také tam bolo odnova, bavil som sa aj inými majiteľmi (dôchodcami) žigulíkov a viacerí mi potvrdili, že to tak už kúpili z Mototechny.

Mám doma aj guľaté zrkadielko a neviem si dosť dobre predstaviť ako ho rozobrať a znova poskladať bez viditeľného poškodenia kovovej časti a nerozbitia skla.
Nikita II, 1974
Nasťa 2016

chatka 12 forever
člen LKCS
Laďoš

Re: Chromované zrcátka

Příspěvek od Laďoš »

Ahoj lidi. Prosím vás pěkně, když už se tu debatuje o chrom zrcátkách, nemáte někdo doma z 2103 tu spodní packu zrcátka, co se šrubuje na dveře? Odkoupím. Děkuju. mob.728 785 371
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“