Horúci favorit je 21061 v stave tajfunovej jahody s 15000 km. Až by to nevyšlo, tak Tatra 613 U tej Tatry je však problém s nemožnosťou zohnať ťažné zariadenie.
Já sehnat prakticky novýho žigulíka, tak nevim, proč bych ho nevyužíval jako prakticky nový auto Naopak, já mam tak ňák úctu před běžně užívanýma pěknýma autama
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
MartasBrno píše:Spíš, se zeptej, jestli by za zachovalým veteránem tahal plnej vozejk na stavbu... Auto stavu Hurikánovy Jahody si zaslouží péči Hurikánovy Jahody.
Nedělej scény, potřebují auto na ježdění a když chce i tažné tak je jasné, že se bude i tahat . Na parádu křísí to pohnilé čtyřoko co má v garáži.
Lada Granta Liftback 1,6 16V platinum - téměř normální auto
Lada Granta Liftback 1,6 16V bílá - necháme se překvapit
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Chalani nerobte zbytočné scény. A nerozjímajte nad tým. Nič vám nebráni, aby ste tú 21061 utekali kúpiť skôr ako my. Ťažné to má a čo sa za tým ťahá na vozíku je úplne jedno. 21044 sme ošetrili pred zimou len tak zbežne a cez zimu nepribudla ani bodka hrdze. Tá 613 je používaného stavu za 1600 eur. Ale obzrieť sme ešte neboli. Maťo dúfam, že to dobre dopadne. Bola by škoda to hodiť do šrotu.
Zdarec
Jelikož tu řešíte převodovku 5kvalt a patálie sní spojené tak mám dotaz
na experty,ikdyž se nejedná přímo o převodovku 5kvalt Lada ale Fiat-snad
to nebude vadit.Do 05 jsem osadil převodovku 5kvalt Fiat 124(tunel a vše jsem
předělal tak jak má být).Na motor pasuje taky bez problému,bohužel jediné co nepasuje
tak je silentblok ze žigula(ani s 4q a 5q).Originál silentblok jsem vyhodil(byl hotový)stím že
koupím druhý.Bohužel silentblok je momentálně nesehnatelný(originál).Dvakrát už byly
Fiaťáci z ADH Hulín v Itálii a prostě není ani tam.Naštěstí jsem vyhrabal ten originál,odřezal jsem
zněho horní část uchycení k převodovce a navařil jsem na to plát(9x4cm) tak aby to vycházelo
k silentbloku z Lady 5q.Teď ale nevím jestli první osadit motor na převodovku a až poté co si to sedne tak to spojit k sobě,nebo to prostě nějak jinak vyměřit a osadit´,vyměřit to ale zas
nemám podle čeho.V každém případě to musí být 100%.Dík za každý užitečný postřeh.Jarek