asi záleží na úhlu pohledu... jelikož jsi očividně další veteránista... tak "chudák", ovšem v mých očích "a to je pro mě podstatné" je to takhle hezkýMarťas píše:ChudákJiry31 píše:Zase se po zimě na žígu trošku pracovalo...
Jiryho 01
Moderátor: Moderátoři
Due to the extreme acceleration a braking of lada 2101,
it's recommended that females remove all restrictive clothing!!
LADA 2101 HEMI 383 c.i. 1980
co člověk to názorMarťas píše:Rozhodně neříkám, že všechno v originále je nejlepší a nejhezčí, ale tuhle úpravu přirovnávám k nárazníku z Feldy na Š100 (bohužel jsem to na vlastní oči viděl).
- George DeLorean
Vééélmi zajímavá variace na téma 2101/21011/2107. Byť jsem zarytý veteránista, který preferuje originalitu, tak ke svému překvapení tuto skládačku neodsuzuji. Jde o značně netradiční kombinaci, u které je víceméně na první pohled patrné, že jde o "bastl", ale díky použití zadních světel z 011 a přítomnosti chromované lišty na nárazníku, se mě z výsledku rozhodně nedělá špatně. Silně to ve mě evokuje Fiaty v exportní verzi pro US trh.
Hlavní je, když z toho má radost majitel. My ostatní nad tím pak můžeme mudrovat až do úmoru.Jiry31 píše:to víš, majiteli se to líbí jelikož není zarytý veteránista...mayo456 píše:auto vizerá dobre, narazníky sú tiež ako nové ale táto kombinácia nevizerá dobre ale keď sa to páči majiteľovi...
děkuji za pochvalu, přeci jen uznání z těch nejvyšších míst udělá velkou radostHurikán píše: Vééélmi zajímavá variace na téma 2101/21011/2107. Byť jsem zarytý veteránista, který preferuje originalitu, tak ke svému překvapení tuto skládačku neodsuzuji. Jde o značně netradiční kombinaci, u které je víceméně na první pohled patrné, že jde o "bastl", ale díky použití zadních světel z 011 a přítomnosti chromované lišty na nárazníku, se mě z výsledku rozhodně nedělá špatně. Silně to ve mě evokuje Fiaty v exportní verzi pro US trh.
Hlavní je, když z toho má radost majitel. My ostatní nad tím pak můžeme mudrovat až do úmoru.Jiry31 píše:to víš, majiteli se to líbí jelikož není zarytý veteránista...mayo456 píše:auto vizerá dobre, narazníky sú tiež ako nové ale táto kombinácia nevizerá dobre ale keď sa to páči majiteľovi...
asi budu muset udělat na autě "americký lampy" abych se mohl vytahovat že jde o US verzi
- MartasBrno
Tak jsme 4, ani mě na tom nic zásadního neuráží Asi bych pár drobností udělal trochu jinak ale to je na individuálním vkusu každého soudruha
Jediná věc - s novým lakem by ta kchára vypadala o 1000% líp, ne že by teď byla nějak hrozná, to ne. Jenom žlutá neni moje oblíbená.
Jediná věc - s novým lakem by ta kchára vypadala o 1000% líp, ne že by teď byla nějak hrozná, to ne. Jenom žlutá neni moje oblíbená.
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
o tom laku vím a souhlasím s tebou, ovšem teď na pořádnej celolak chybějí finance, a tenhle ještě tak hroznej neni, takže nouzový šmrdlání sprejema nepřipadá v úvahuRadek píše:Tak jsme 4, ani mě na tom nic zásadního neuráží Asi bych pár drobností udělal trochu jinak ale to je na individuálním vkusu každého soudruha
To mi povídej, ono je lepší se do toho totiž nepouštět. Říkám to ze zkušenosti člověka, kterej se do toho pustil - myslím do profi generálky kastle. Výsledek je sice bomba, ale finančně je to darda několikanásobně převyšující reálnou hodnotu vozidla (aspoň u mě, a to že jsem to udělal, opravdu DOKAZUJE že to nemám v hlavě v pořádku).
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
- George DeLorean
americké lampy a v noci niekto za tbeou nebude vedieť že máš zapnutý blinker. minule som tak na jeden americký voz s červenými blinkrami nadával lebo nebolo vidieť že ho má zapnutý
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.