asi záleží na úhlu pohledu... jelikož jsi očividně další veteránista... tak "chudák", ovšem v mých očích "a to je pro mě podstatné" je to takhle hezkýMarťas píše:ChudákJiry31 píše:Zase se po zimě na žígu trošku pracovalo...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Moderátoři
asi záleží na úhlu pohledu... jelikož jsi očividně další veteránista... tak "chudák", ovšem v mých očích "a to je pro mě podstatné" je to takhle hezkýMarťas píše:ChudákJiry31 píše:Zase se po zimě na žígu trošku pracovalo...
co člověk to názorMarťas píše:Rozhodně neříkám, že všechno v originále je nejlepší a nejhezčí, ale tuhle úpravu přirovnávám k nárazníku z Feldy na Š100 (bohužel jsem to na vlastní oči viděl).
Hlavní je, když z toho má radost majitel.Jiry31 píše:to víš, majiteli se to líbí jelikož není zarytý veteránista...mayo456 píše:auto vizerá dobre, narazníky sú tiež ako nové ale táto kombinácia nevizerá dobre ale keď sa to páči majiteľovi...
děkuji za pochvalu, přeci jen uznání z těch nejvyšších míst udělá velkou radostHurikán píše:Vééélmi zajímavá variace na téma 2101/21011/2107. Byť jsem zarytý veteránista, který preferuje originalitu, tak ke svému překvapení tuto skládačku neodsuzuji. Jde o značně netradiční kombinaci, u které je víceméně na první pohled patrné, že jde o "bastl", ale díky použití zadních světel z 011 a přítomnosti chromované lišty na nárazníku, se mě z výsledku rozhodně nedělá špatně.
Silně to ve mě evokuje Fiaty v exportní verzi pro US trh.
Hlavní je, když z toho má radost majitel.Jiry31 píše:to víš, majiteli se to líbí jelikož není zarytý veteránista...mayo456 píše:auto vizerá dobre, narazníky sú tiež ako nové ale táto kombinácia nevizerá dobre ale keď sa to páči majiteľovi...My ostatní nad tím pak můžeme mudrovat až do úmoru.
o tom laku vím a souhlasím s tebou, ovšem teď na pořádnej celolak chybějí finance, a tenhle ještě tak hroznej neni, takže nouzový šmrdlání sprejema nepřipadá v úvahuRadek píše:Tak jsme 4, ani mě na tom nic zásadního neurážíAsi bych pár drobností udělal trochu jinak ale to je na individuálním vkusu každého soudruha
![]()
Jediná věc - s novým lakem by ta kchára vypadala o 1000% líp, ne že by teď byla nějak hrozná, to ne. Jenom žlutá neni moje oblíbená.