Diskuze na CS Autolada

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Zúčastnil bych se diskuse se zástupci CS AutoLada?

Anketa končí za stř dub 06, 2011 08:58

Ano,rád,bude to přínosné
5
31%
Ano,ale nebude to mít valného smyslu
3
19%
Ne ,nemá to smysl
8
50%

Celkem hlasů: 16

zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Dobře, tak tedy vážně. Můžeme to zkusit, ale bude to k ničemu. Už jenom proto, že:
Fišer Jiří píše:mám vlastní zkušenosti s psaním stížnosti,bohužel mi nepřišla ani odpověď.
radek mb píše:Zlepšit servisní síť?Pro koho?Pro několik málo fanatiků,kteří si koupili Prioru nebo Kalinu?Pro několik možná desítek zoufalců,kteří jezdí Ladou desítkové řady?
Tak postup je:
1) zlepšit zázemí a služby
2) zvýšit prodeje

Obráceně to jde dost těžko.

Už se to tu probíralo stokrát, oni prostě nic dělat nechtějí, to není tím že by neměli prachy, mě to přijde že jim to takhle prostě vyhovuje, nikdo moc neotravuje natož aby třeba chtěl koupit auto.

Už třeba jenom Koněvka je extrém, kdo má dneska salón bez servisu. Už je to tak daleko, že ani na salonu není personál, většinou zhasnuto. Takhle se to fakt dělat nedá.
radek mb píše:Mě v podstatě není jasné,z čeho vlastně CS Auto Lada je živo.
Mě to přijde jak v Desperadovi, kde barman řiká pivo tu stojí za hovno, obsluha na nic, ale furt sem někdo leze.

Kdyby chtěli něco udělat tak by to snad za těch 15 let už udělali.

Nad CS auto jsem zlomil hůl, samozřejmě jsou tam i dobrý a snaživý zaměstnanci, ale ty to obávám se nevytrhnou.
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
Petr HC

Příspěvek od Petr HC »

radek mb píše: ...Ze začátku nějaký ten dopis,jak psal Laďuša,diplomatickou nótu a pak by se vidělo,jak se k tomu CS staví.
Asi by nebylo od věci ocitovat poněkud nepovedenou "snahu ČT" o propagaci vozů Lada, dále řadu i kladných recenzí motoristických novinářů, řadu prospektů vychvalujících vozy Lada, řadu dobrých zkušeností majitelů řady 2101-7 i to že v servis v Mělníku se měl stát centrálním skladem ND pro střední Evropu a že skutky tak nějak "utíkají".
Obávám se ale, že dopadneme jako já s dopisem na AutoLada CS - na odpověď čekám už 4 roky. Pravda - odpověděli obratem telefonicky a zařídili potřebné. Ale to bylo v záruce a po několikeré neúspěšné návštěvě jejich značkového servisu.
Fišer Jiří

Příspěvek od Fišer Jiří »

Nechci řešit otázky,jestli to bude k něčemu dobrý, já to chci prostě zkusit :!: Jak se budou tvářit,"že jim tam furt někdo leze když nic nenabízej" :wink: Chtěl jsem to tady prostě jen nakopnout a jak to dopadne záleží na VÁS, já nechci o tom debatovat jestli to má nebo nemá smysl s nima vůbec debatovat,já si chci udělat ten obrázek o nich svůj vlastní!POJĎME SE O TO POKUSIT!!!!!!!!!!
Lada 2171

LADA JE Můj Život
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Ale o čem se s nima chceš bavit?Musíš mít nějakou vizi,ne tam přijít a hrr na ně.

Navíc pochybuju,že bychom se tam sešli.V Praze se to sejde jednou za rok a to je úspěch.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Jimmi

Příspěvek od Jimmi »

radek mb píše: ...že někteří z nás chodí na Koněvku pro náhradní díly a pokud jsou členy Ladaklubu,tak tam uplatňují slevu...
To jde? Musím být ještě více členem, nebo stačí registrace....?

Jinak kolem CS Auto Lada chodím již delší dobu. Ovšem co mě udivuje nejvíce, je jejich již dlouholetý poměrně omezený sortiment, přičemž v tom Rusku se toho vyrábí mnohem více. Anebo vyrábělo v době, kdy jsem kolem nich šel poprvé.
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Jimmi píše:To jde? Musím být ještě více členem, nebo stačí registrace....?
Musíš být přímo členem oficiálního uskupení CS Ladaklub,registrace na foru nestačí.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Nechápu co tam máme dělat.
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Veverka píše:Nechápu co tam máme dělat.

Diskutovat, tedy rabovat, plenit a v případě výskytu osazenstva opačného pohlaví dle chuti znásilňovat. :lol:
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Jimmi

Příspěvek od Jimmi »

Koko Loko píše:... v případě výskytu osazenstva opačného pohlaví dle chuti znásilňovat...
Tam jsou samý chlapi. A ještě ke všemu vošklivý :D
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
plavec

Příspěvek od plavec »

zelvotron píše:Kdyby chtěli něco udělat tak by to snad za těch 15 let už udělali.

Nad CS auto jsem zlomil hůl, samozřejmě jsou tam i dobrý a snaživý zaměstnanci, ale ty to obávám se nevytrhnou
Tohle je kvalitní názor :!: S tím hochem naprosto souhlasím. Času měli hodně. A několik málo prodavačů ochotných a znalých je fajn, jenže v globále je to k prdu.
Koko Loko píše: v případě výskytu osazenstva opačného pohlaví dle chuti znásilňovat.
Maj tam vůbec sekretářku nebo uklízečku ? :P :mrgreen:
Ty nejsi zrovna ten správný referenční vzorek. Extrémy se z každého výzkumu vyškrtávají .
JAký extrém ? Mám ladu? Mám, dokonce dvakrát ! To že ani jedna už nejezdí na vlastní pohon je věc další, ale o tom to přeci není.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Jedna paní tam pracovala, ale myslím, že by to K-L hodně rychle přešlo :mrgreen:

plavec

Příspěvek od plavec »

Myslíš tu "ochotnou" paní, co teď prodává noviny venku v trafice? :mrgreen:
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Tu by měli zaměstnat, třeba by jim poradila jak na to ;)

plavec

Příspěvek od plavec »

Anebo by urychlila ten krach :roll: :mrgreen: Ale ne teď už radši vážně a k věci, Jirka asi nebude nadšenej, když mu tady zasviníme vážný téma . :oops:
rosta

Příspěvek od rosta »

vidím že to tu funguje jako všude jinde v tomhle státě-každej má akorát plnou hubu keců a když někdo přijde s nějakým návrhem něco změnit tak je za blbečka a ostatní z něj mají akorát prdel.....nojo ČEŠI....
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“