Lada a filmy

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Michal Pokorný

Příspěvek od Michal Pokorný »

Heh jsou to starosti. Jestli mi není lépe bez televize 8)
VAZ 2101, VAZ 2104, Škoda Fabia 1,4 16V
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Ta jejich ruština byla a strašná a na začátku se mluvilo o fiatu 124,přitom na záběrech jim běžel F125 :)
Marek89
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek89 »

A fakt to nie je nikde ? Chcel by som to vidiet.
Lada 2105

Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Nemo

Příspěvek od Nemo »

Na každý pád to beru jako velmi poučný pořad. Ne tedy o Ladě, ale o skutečnosti, že promíchají-li se polopravdy s pololžemi, okoření se to trochou peprných nesmyslů a navrch nazdobí několika nezpochybnitelnými fakty, vznikne materiál, který je velmi snadno přijatelný pro většinu lidí, a dá se jim takhle vložit do vědomí cokoliv. Bez omezení. :wink:

Ne, nevidím to tragicky, ale nevědět o těch autech nic, tak beru jako fakt, že:
1, sověti "obšlehli" Fiata a trochu si ho vylepšili - o licenci ani zmínka
2, tovární zpracování mizerné - to je zhruba do roku 80 sprostá pomluva
3, se to fakt v mrazu startovalo klikou? hm, divný.. no jo, asi jo, když to několikrát říkali
Naposledy upravil(a) Nemo dne úte bře 08, 2011 21:32, celkem upraveno 2 x.
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
Veverka

Příspěvek od Veverka »

NJN,jenže dnešním novinářům preventivně nevěřit ani dobrý den.Melou polopravdy,jsou pod vlivem peněz a ten jejich častý prahocentrismus je strašnej.

Marku zde http://www.youtube.com/watch?v=uYD2--bw3go

Fakt to v 0:20 není Fiat 125 :?:
rosta

Příspěvek od rosta »

no jasně-startovat klikou v - 15 :lol: kdyby řekli že v - 30 a jak jim hrabal na sněhu-to je jasný s letníma gumama- se zimákama není problém- nova ať jde do riti s těma svýma pořadama-celý je to překroucený a jakoby na objednávku-lada měla v zimě jen jednoho nepřítele a to sůl-všichni víme že je náchylná ke korozi tak jako většina aut té doby.nova si pěkně pohoršila s pořady-ať jdou do prde.e
Naposledy upravil(a) rosta dne úte bře 08, 2011 21:41, celkem upraveno 1 x.
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

No, zezačátku normálně řikají, že to je na licenci. Jinak nevim, no, je to takový nemastný neslaný, klika zmiňovaná furt... S tim ekonoměrem se podle mě přeřek podle toho zaškobrtnutí v hlase, a už to nechtěl před kamerou opravovat.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Marťas

Příspěvek od Marťas »

Veverka píše: a ten jejich častý prahocentrismus je strašnej.
Sousedova slepice je víc opeřená, než moje :shock: :koko: :rolleyes:
2101, r.v.1977, 1700k - Vladimir / 2106, r.v.1978 - Nikolaj / 21061, r.v.1986 - Sergej / 21044, r.v. 1999 :hrob: / 21044, r.v. 1997 Ivan / 1119, r.v. 2009 Kalina / Jawa 20, rv. 1969 / Š1203 rv. 1975 - Blaženka / Jawa 250/353 rv. 1957 / Avia A21 Furgon / Zetor 25A
Obrázek
Жигули навсегда!
jacek

Příspěvek od jacek »

Nemo píše:Na každý pád to beru jako velmi poučný pořad. Ne tedy o Ladě, ale o skutečnosti, že promíchají-li se polopravdy s pololžemi, okoření se to trochou peprných nesmyslů a navrch nazdobí několika nezpochybnitelnými fakty, vznikne materiál, který je velmi snadno přijatelný pro většinu lidí, a dá se jim takhle vložit do vědomí cokoliv. Bez omezení.
No, a právě vo tom to celý je... Navíc, funguje to takhle i globálně. Hrůůůza! :evil:
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Marťas píše:
:koko: :fball: :mrgreen:
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

Marťas píše:
V Praze nejsou opeřené slepice, ale jen ... :wink:
Bílý LADA a okřídlená spol.
Sid

Příspěvek od Sid »

Ja som ladu kľukou nikdy neštartoval a ani som štartovať nemusel. A aj na snehu som jazdil na letných pneumatikách bez akejkoľvek záťaže. S tou záťažou a drapákmi to ale nepozná prekážok.
To s tými džigolami a skutočnými mercedesmi na konci bol úplne trápny záver, ktorý nieje vôbec pravda. Tie autá vydržali neskutočne veľa, odslúžili si svoje a vymizli, lebo boli proste zničené a zodraté. A nie kvôli tomu, že sa sem začali vo veľkom voziť autá zo západu. Preto by si zaslúžili za svoju vernú službu trocha úcty a rešpektu.
Hentakých debilov, čo si zo všetkého vedia robiť len srandu a pritom v živote nespravili osohu, čo sa pod nechet vôjde by asi mali odjebať. Načo je to taký hit sprostý.
MartasBrno

Příspěvek od MartasBrno »

Já su úplně klidnej. Teď jsem to zhlídnul a vidím to tak, že reportéři tomu rozumět nutn nemusí a ti lidi s autama jsou běžní uživatelé. Ten co mluvil o tom ekonoměru to řekl pasi proto, aby řekl něco - podle mně zaváhal a chtěl to mít za sebou - to natáčení pro něj nemuselo být úplně příjemný. Tu kapalinu vidím tak, že děda prostě neřeší věci, dokud se nerozsypou a ty nový plechy dal asi proto, že starý se rozpadly. No a ten borec co nakládal kufr chtěl bejt zajímavej.
Ono to nebylo asi dochystaný úplně do detailu, ale můžem být rádi, že ty auta nevypadaly nijak zle. Myslím, že někdo z týmu prostě sehnal svoje známé a kamarády, kteří žigula mají a natočil pořad.

Každopádně celkovej dojem to na mně udělalo použitelnej, na nikoho se moc nezlobím. Můžeme být rádi, že ten pořad vůbec měli zájem vyrobit. Třeba je někdo ze zůčastněných lidí fanouškem, nebo sympatizantem, třeba i bez hlubších znalostí.
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
Sid

Příspěvek od Sid »

Takéto programy nech si radšej vopchajú do riti. Ten dedko mal to auto v najlepšom stave, takže to asi nebude žiadny lajdák ako hovoríš.
Tí ľudia tam nepovedali nič, lebo ich hovoriť nenechali. Alebo to ich rozprávanie vystrihali a nechali len útržky, ktoré doplnili svojimi sprostými komentármi. Ono by im to rozprávanie asi moc nesadlo do ich výsmešného programu.
MartasBrno

Příspěvek od MartasBrno »

No já nevím, ten děda měl tu kapalinu opravdu černou jako bota. A řeknu taky, jsou to laici, a udělat s laiky pořad není nijak jednoduchý. Každej, kdo se baví ve volným čase s kamerou ví, jak blbě se dělá s lidma, kteří se pořád ohlížejí do objektivu, místo na partnera a podobně. A pak z toh oněco sestříhat, aby to bylo věrný a lidi od toho neutekli - notabene lidi vychovaní TV H@VNA.
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“