Lada a filmy
Moderátor: Moderátoři
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Lada a filmy
Včera som bol na film Občanský Prukaz. Bolo tam dost veľa starých aut. Boli tam 01, 02 a dokonca 03 VB. Len mi nesedi aby v obdobi medzi 75 - 80. rokom boli už 03 ?
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
- Fišer Jiří
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Tak co říkáte na reportáž?
Za sebe:celkové pojetí mi přišlo uhozené.Navíc ny mě zajímalo,kde vytáhli ty tři brachy,kteří tam přijeli s těma žigalama.Dědouš,kterej má origo brzdovku...to se jako dá zkousnout
ale ten maník s tou červenou 03,který tvrdí,že Lada 2103 má ekonoměr a ukazuje na budík s tlakem oleje,to je síla.
A to nemluvím o tom,že na sněhu měl letní gumy.
Mě osobně se to prostě moc nelíbilo,pochybuji,že by to nějak přispělo k dobrému jménu,které tady Lada dříve měla,ale to asi nebyl záměr té reportáže.
Navíc,jak mluvili o tom,že to je okopírovaný Fiat.Kopie Fiatu 124 to je,ale vylepšená,navíc je to licencované.
Za sebe:celkové pojetí mi přišlo uhozené.Navíc ny mě zajímalo,kde vytáhli ty tři brachy,kteří tam přijeli s těma žigalama.Dědouš,kterej má origo brzdovku...to se jako dá zkousnout

Mě osobně se to prostě moc nelíbilo,pochybuji,že by to nějak přispělo k dobrému jménu,které tady Lada dříve měla,ale to asi nebyl záměr té reportáže.
Navíc,jak mluvili o tom,že to je okopírovaný Fiat.Kopie Fiatu 124 to je,ale vylepšená,navíc je to licencované.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 350/472
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
No za sebe mě se to moc nelibilo ,bylo to dost uhozené,a ten maník jak tam dával do toho 100kg zátěž no prostě ptakovina . Je vidět že to točila Nova(exkluzivně)
.

Lada 2105 r.v. 1985
Lada 21044 1700i r.v.1996
Lada 112 1.6 16V r.v. 2006
Lada Vesta 1.6 16V r.v.2018
LADA-Krása a elegance,volnost a svoboda,odolnost a vytrvalost.
Lada 21044 1700i r.v.1996
Lada 112 1.6 16V r.v. 2006
Lada Vesta 1.6 16V r.v.2018
LADA-Krása a elegance,volnost a svoboda,odolnost a vytrvalost.
- Jany_RS
- Kontaktovat uživatele:
A Jak sa vola ten program-vikend? lebo na tejto stranke http://voyo.nova.cz/vikend/ je tam z 7.3 netradicne zoznamenie a trendy buducnosti
aj ja to chcem vidiet
aj ja to chcem vidiet

- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to teda neviděl a hledat se mi to nechce, takže pokud mi sem někdo nenaservíruje přímo odkaz nebo tak něco, tak to ani neuvidim.
Nu ale jestliže se to nelíbilo a nebo tam dokonce byly bludy, co takhle zaslat protestní nótu?
Nu ale jestliže se to nelíbilo a nebo tam dokonce byly bludy, co takhle zaslat protestní nótu?

Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Tři sestry <|||> Ladagang
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás 
Chatka 12 forever

Osa Klatovy-Plzeň-Brno

Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?

- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Neviděl!? Hrubá chyba, jeden z majitelů ukázaných LAD se totiž jmenuje Ladislav Hrubý.Laďuša píše:Já jsem to teda neviděl a hledat se mi to nechce, takže pokud mi sem někdo nenaservíruje přímo odkaz nebo tak něco, tak to ani neuvidim.

Bílý LADA a okřídlená spol.
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Už jen z toho důvodu,být tebou Laďušo,bych si to vyhledal.Tvůj jmenovec má totiž závažné nedostatky v Ladavzdělání.Teepee píše: jeden z majitelů ukázaných LAD se totiž jmenuje Ladislav Hrubý
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
Reportáž
No čekal jsem to horší, na dnešní poměry to docela šlo.
Řekli sice, že je to kopie Fiatu, ale také řekli, že rusáci udělali tuším 180 úprav a vyjmenovali zesílení střechy, podvozku, nový motor... To mi přišlo jako seriózní informace.
Startování klikou bylo správně spojeno s velkými mrazy, doufám, že z toho méně znalí diváci nevyvodí závěr, že LADA neměla elektrický startér.
S tou zátěží v kufru to bylo , pravda, přehnané. Neměl jsem problém na sněhu přejíždět Škodovky. Pravdou ale také je, že když jsem do kufru dal LPG nádrž, jízdní vlastnosti se ještě zlepšily a velmi se přiblížily ideálu.
Ekologický měřák byl nepochopitelný úlet majitele. Můj otec sice měl v LADĚ 1200 skutečně ekonoměr (domácí výroba z manometru), ale maník v reportáži opravdu ukazoval na tlakoměr oleje.
Nojo, hold neoslovili Ladaklub, tak to dopadlo, jak to dopadlo. Ale mohlo být hůř. Celkově to vyznělo jako že LADA byla odolným, na údržbu nenáročným autem, které nastartovalo za jakýchkoli mrazů - byť klikou.
Řekli sice, že je to kopie Fiatu, ale také řekli, že rusáci udělali tuším 180 úprav a vyjmenovali zesílení střechy, podvozku, nový motor... To mi přišlo jako seriózní informace.
Startování klikou bylo správně spojeno s velkými mrazy, doufám, že z toho méně znalí diváci nevyvodí závěr, že LADA neměla elektrický startér.
S tou zátěží v kufru to bylo , pravda, přehnané. Neměl jsem problém na sněhu přejíždět Škodovky. Pravdou ale také je, že když jsem do kufru dal LPG nádrž, jízdní vlastnosti se ještě zlepšily a velmi se přiblížily ideálu.
Ekologický měřák byl nepochopitelný úlet majitele. Můj otec sice měl v LADĚ 1200 skutečně ekonoměr (domácí výroba z manometru), ale maník v reportáži opravdu ukazoval na tlakoměr oleje.
Nojo, hold neoslovili Ladaklub, tak to dopadlo, jak to dopadlo. Ale mohlo být hůř. Celkově to vyznělo jako že LADA byla odolným, na údržbu nenáročným autem, které nastartovalo za jakýchkoli mrazů - byť klikou.
Nejlepší jsou vždy pořady, jejichž tvůrci a účastníci vůbec nevědí, o čem vlastně mluví. A takovéto dezinformace se pak šíří televizními kanály a masy to tupě konzumují a berou za své. Jojo, nikde trochu serióznosti, samý bulvár. Takže s ohledem na citovanou upoutávku to vlastně dopadlo ještě docela slušně.Roman píše:"Zařádíme si se žigulíkem - symbolem východního luxusu. Startoval se ještě klikou."