Moderátor: Moderátoři
jj, takhle by to mělo teoreticky být i u nás na středním východěSid píše:Niekde to máš koniec koncov jedno, kde to hodíš. Niekde to všetko aj tak zosypú dokopy a ide to na triedičku. Niekde to všetko zosypú dokopy a ide to na smetisko. V tomto prípade sa stráca význam triedenia, ale požiadavkám EU bolo učinené za dosť.
U nás sa tetrapaky dávajú do šedého kontajnera spoločne s konzervami a plechovkami od piva.
Jakže u vás nieje plechoviek? Však si zrátaj od piva, od nealka, od konzervovanej zeleniny, od pašték a iného mäsa v konzerve. Plus ešte tie tetrapaky. Inak do toho kontajnera môžeš hodiť aj poškodené drobné kovové náradie ako kliešte, rybajzlíky, pokrievky...dmatej píše:U vás se vybíraj plechovky? Fíha, tak daleko u nás pokrok ještě nedošelSid píše:Niekde to máš koniec koncov jedno, kde to hodíš. Niekde to všetko aj tak zosypú dokopy a ide to na triedičku. Niekde to všetko zosypú dokopy a ide to na smetisko. V tomto prípade sa stráca význam triedenia, ale požiadavkám EU bolo učinené za dosť.
U nás sa tetrapaky dávajú do šedého kontajnera spoločne s konzervami a plechovkami od piva.- ono taky těch plechovek u nás zas tolik není ... pomalu vedou redbullové ...
Jůůů, oranžovej jsem ještě neviděl, ale tady na cikánských Vinicích máme pro změnu pidipopelnici na biomasuLaďuša píše:Davide, tak jsem se byl mrknout na "naše" třídící stanoviště a rozlousknutí oříšku se zatim nekonáNehází se to ani do papírů ani do plastů, ale zato tam je oranžová popelnice. Sice jsem si na ní všimnul jenom nálepky o tom, kdo se o to stará, a dovnitř jsem nekoukal, ale po předešlej debatě je mi jasný, na co asi tak bude
Nevím přesně, jak je to tady v ČSSR, ale ze svého pracovního pobytu na "vyspělém" západě vím, že tetrapacky se tam házely do jednoho kontejneru společně s petkami, plasty a plechovkami od pití.dmatej píše:Každopádně podle obalu patří do papíru, tak jako tak(C/PAP)