Vlaky
Moderátor: Moderátoři
- MartasBrno
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Mladoboleslavské nádraží je ostudné,to je pravda.Ale aby se tam postavil "skleník",jak psal Štěpán,to mi nepřijde jako vhodné řešení,i vzhledem k tomu,jak vypadá okolí nádraží.Preferoval bych rekonstrukci stávající budovy.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Pouze kontakt s mimozemskými civilizacemi. Ale byl špatnej signálTeepee píše:A zkusil jste někdy někdo navázat kontakt v metru?
A jinak jen na eskalátorech (očumování pozadí slečen, které jsou o schůdek výše )
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Nepruď a zvykej si.radek mb píše:Mladoboleslavské nádraží je ostudné,to je pravda.Ale aby se tam postavil "skleník",jak psal Štěpán,to mi nepřijde jako vhodné řešení,i vzhledem k tomu,jak vypadá okolí nádraží.Preferoval bych rekonstrukci stávající budovy.
My tady ve Štatlu taky chceme opravit stávající nádr, co je idálně přímo ve středu města (už bylo i referendum s jednoznačným výsledkem), ale stále je nám vnucováno jakési "hypermoderní" nádraží kdesi v polích, kde ani (dle současného projektu) nebude krytá a vytápěná hala/čekárna a pokladny budou v 1. patře!!!
Po největším č..... tedy údu v republice, budeme mít další exkluzivní stavbu.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
A nebo o víc schůdkůPlavec píše:A jinak jen na eskalátorech (očumování pozadí slečen, které jsou o schůdek výše )
http://www.youtube.com/watch?v=ant9-Ai1cRU
Naposledy upravil(a) Laďuša dne ned led 23, 2011 13:13, celkem upraveno 1 x.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Alberte, nestěžuj si, v Plzni sice máme pěknou halu a pokladny v přízemí, ale vlaky jsou v prvním patře!
(tuto neni dvojpříspěvek, to vzniklo přesun OT odjinuď sem)
(tuto neni dvojpříspěvek, to vzniklo přesun OT odjinuď sem)
Naposledy upravil(a) Laďuša dne ned led 23, 2011 13:14, celkem upraveno 1 x.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Tak dávej pozor, ať se nepropadne strop.
Tady jde o to, že podle projektu dojdeš (možná dojedeš) na nádraží, vylezeš do prvního patra, u kasy si koupíš lupeň, slezeš zase dolů (s kuframa je to fakt žůžo) a budeš čekat na otevřeném placu, kde fučí jak sviňa. Největším výdobytkem bude nuzný přístřešek, jako někde na zastávce lokálky.
Tady jde o to, že podle projektu dojdeš (možná dojedeš) na nádraží, vylezeš do prvního patra, u kasy si koupíš lupeň, slezeš zase dolů (s kuframa je to fakt žůžo) a budeš čekat na otevřeném placu, kde fučí jak sviňa. Největším výdobytkem bude nuzný přístřešek, jako někde na zastávce lokálky.
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
To jako: slečno, vy tááák dobře vypadáte, obzvláště z mého úhlu.... Nebo myslíš jen tzv oční jednostranný kontakt.plavec píše:.... jinak jen na eskalátorech (očumování pozadí slečen, které jsou o schůdek výše )Teepee píše:A zkusil jste někdy někdo navázat kontakt v metru?
Asi bude v případě verbálního rozumné, nejdřív kouknout co má v ruce, pokud něco většího než mobil, říkat to na vzdálenost větší, než je dosah letící kabelky
Esli já nejsem v tý Praze nějakej moc pasívní....
Bílý LADA a okřídlená spol.
- MartasBrno
Takový mne vždycky hrozně pobaví. Pět minut se mi snaží vysvětlit, že mají zaručeně něco co je pro mne ideální. Pak během deseti vteřin zjistí, že se spletli (o řád) a pak začíná sranda, oni totiž neví, jak se z toho vymotat. každej zahraje něco jinýho. jen pár buranů nezahrálo nic a udělali ze sebe hroudu. Taky je zajímavý podívat se jim na čistotu límečku a na ruce. Někteří jsou zřejmě kulturní polostudenti, někteří i třeba dělali rukama a vypadali podle toho - je to hroznej kontrast, když vidíte kluka s rozpraskanýma rukama v bílým límečku a s kravatou po dědovi. Mazec. Ale toto nebudu vířit, protože bych nakousnul téma Teleshoppingu a hlavně telemarketingu, kdy vás sou schopní obtelefonovat třikrát denně ať si změníte pojistku... A to by bylo zle.zelvotron píše:Jinak vzpomínám, že se mnou se jednou do řeči ve vlaku dala slečna, bohužel z toho pak vyplynulo, že nabízí nějaký hypervýhodný paušály od O2 , no nic, stejně se mě moc nelíbila.
To K-L:
Už jsem zahlasoval. Jednou z práce a jednou z domova, takže jsou tam dva hlasy.
Jinak to stávající nádraží se opravdu hodí mnohem víc do stávající zástavby. Ten skleník by vypadal, jako kdyby jste postavili Cineplex z Čerňáku na Staromák v Praze. Prostě se to tam nehodí.
Před cca 5 měsíci byl ministr dopravy v MB a přislíbil rekonstrukci nádraží a teďka
o pár měsíců pozdějí se plány změnili na výstavbu nového skleníku. Na stávající budově by stačilo udělat omítku ( vnitřní a vnější ), střechu a záchody a vypadalo by to perfektně. Jo a ještě nástupiště.
Už jsem zahlasoval. Jednou z práce a jednou z domova, takže jsou tam dva hlasy.
Jinak to stávající nádraží se opravdu hodí mnohem víc do stávající zástavby. Ten skleník by vypadal, jako kdyby jste postavili Cineplex z Čerňáku na Staromák v Praze. Prostě se to tam nehodí.
Před cca 5 měsíci byl ministr dopravy v MB a přislíbil rekonstrukci nádraží a teďka
o pár měsíců pozdějí se plány změnili na výstavbu nového skleníku. Na stávající budově by stačilo udělat omítku ( vnitřní a vnější ), střechu a záchody a vypadalo by to perfektně. Jo a ještě nástupiště.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak koukam, že první Plecháč, lokomotiva, ke kterej mam citovej vztah, dostala korporátní barvy.... http://www.k-report.net/ukazobrazek.php ... f=28/30787
Pravda je, že předchozí nátěr už byl v dost tristním stavu, ale už z prototypovýho hlediska a celkem neobvyklýho odstínu předchozího nátěru to mohlo zůstat při starým...
Pravda je, že předchozí nátěr už byl v dost tristním stavu, ale už z prototypovýho hlediska a celkem neobvyklýho odstínu předchozího nátěru to mohlo zůstat při starým...
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
To by asi bolelo.Hurikán píše:Tak dávej pozor, ať se nepropadne strop.
V Č.Budějovicích je to taky tak (jestli si dobře pamatuju- jel jsem tudyma asi 3 krát) lístky se kupují v přízemí a vlaky jezdí z " 1.patra "
Nevím proč ale přijde mě že vlakový nádraží jsou na hodně místech v dost pitomý lokalitě. Že se do města, či obce musí třeba 2km ještě pěšky. Přestup na autobus je komlikovanější. Třeba takovej Tábor má vlakáč a autobusák od sebe pár kroků, tam to mají v pohodě, ale v Pacově to máme 2 km do kopce. což o to já jsme mladej, rád se projdu a mám na to dost času, mě to nevadí, ale starší lidi to pěšky nepůjdou a pojedou rovnou autobusem . V Pelhřimově mám velkou výhodu, že mě vláček staví za podnikem, a chodím tam "pozadu dírou v plotě" , je to kousek. Ale tam autobusák od vlakáče taky není zrovna blízko.
Když už jsme u toho. Do Brna pojedu vlakem a potřebuji se co nejrychleji přesunout na ÚAN Zvonařka. Mám jít pěšky, nebo můžu zvolit nějak MHD ?
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
ÚAN je od vlakáče kousek. To dojdeš v poho pěšky. Podchodem, skrz Vaňkovku a jsi tam. Vlastně emhádéčkem bych se tam ani dostat neuměl
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás