Já tam byl poprvé v životě a chtěl vědět kolik to bude zastávek, okolo jsem viděl jen krajinu, semtam barák, no prostě cizí velký město. Strávil jsem tam jen pár hodin a zase mne tam dlooooouho nikdo neuvidí. Zlatá Vídeň.
Moderátor: Moderátoři
Pouze kontakt s mimozemskými civilizacemi. Ale byl špatnej signálTeepee píše:A zkusil jste někdy někdo navázat kontakt v metru?
Nepruď a zvykej si.radek mb píše:Mladoboleslavské nádraží je ostudné,to je pravda.Ale aby se tam postavil "skleník",jak psal Štěpán,to mi nepřijde jako vhodné řešení,i vzhledem k tomu,jak vypadá okolí nádraží.Preferoval bych rekonstrukci stávající budovy.
A nebo o víc schůdkůPlavec píše:A jinak jen na eskalátorech (očumování pozadí slečen, které jsou o schůdek výše )
To jako: slečno, vy tááák dobře vypadáte, obzvláště z mého úhlu....plavec píše:.... jinak jen na eskalátorech (očumování pozadí slečen, které jsou o schůdek výšeTeepee píše:A zkusil jste někdy někdo navázat kontakt v metru?)
Takový mne vždycky hrozně pobaví. Pět minut se mi snaží vysvětlit, že mají zaručeně něco co je pro mne ideální. Pak během deseti vteřin zjistí, že se spletli (o řád)zelvotron píše:Jinak vzpomínám, že se mnou se jednou do řeči ve vlaku dala slečna, bohužel z toho pak vyplynulo, že nabízí nějaký hypervýhodný paušály od O2, no nic, stejně se mě moc nelíbila.
To by asi bolelo.Hurikán píše:Tak dávej pozor, ať se nepropadne strop.