ako je toto?
Moderátor: Moderátoři
ako je toto?
http://bredik.euweb.cz/ladamtx.htm
pisu tam ze na 1,3 motore maju 77kW to nejako nezerem
nic viac tam neni...
pisu tam ze na 1,3 motore maju 77kW to nejako nezerem
nic viac tam neni...
divne. kazdopadne ak je to pravda, tak su dobry mozno by som tomu aj veril v teoretickej rovine by ten vykon dosiahnutelny bol. Vacka 320/320, zvacsene a lestene sacie i vyfukove kanaly, ladeny vyfuk, upravene sanie, brutalne zvyseny kompresny pomer, vyladenie na vysoke otacky a je to tam zivotnost jeden zavod
-
- Kontaktovat uživatele:
- Křečík Barbuška
Proč, moje sprosté oko vidí kabely cestující od rozdělovače ke svíčkám.Little Red Riding Hood píše:hmm.. je tam pekně uklizeno.. nu a jaktože tam je jen jeden karbec??..
jo a ještě kam vedou prosimvás ty dráty co maj víst ke svíčkám??.. tam někam do pryč..
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
-
- Kontaktovat uživatele:
No já na svém chladič nechám origo, ale sehnal jsem si elektr. ventilátor z Forda a ten fouká podstatně lépe a nevibruje jak ten origo.Majo píše:pretoze tie kable idu od rozdelovaca ku svieckam
akurat su pridlhe tak sa este kade-tade krutia a na tej fotke je malo svetla, tak to vyzera akoby sli niekam prec...
inak peknee. este aj viko ventilov(hlinikove) nachromovane
by ma zaujimalo z coho tam ma chladic aj ja potrebujem nejaky iny/vacsi
Ford Sierra 2.9i V6 Manuál Ghia - 150 koní a jede to šíleně, jak jinak než na LPG
Je větší protože motor točí o 2000 ot/min víc než sérijovej, tak asi museli otáčky pumpy zmenšit. Těžko říct, jestli se pumpa točí rychleji či pomaleji než původně...JmJ píše:Mimochodem kdysi tu byla debata o tom, jestli hnat vodu rychle ci pomalu u upravenych motoru. Vsimete si remenice u vodni pumpy...
-
- Kontaktovat uživatele: