Jo, je to tak, má to dole odhadem 30 čísel v průměru. Když člověk vydechne, tak se za něj i schová, o což se ten příslušník nepokrytě snažil.Luděk Musil píše:Laďuša píše:Co je to sloup VO?Ano, taky se ty "tlustý a vysoký" používají na zavěšení trakčního(?) vedení pro "šaliny a fajky" (tramvaje a trolejbusy). LMartasBrno píše:veřejného osvětlení - ale ty tlustý a vysoký
Neobvyklé příhody- různé
Moderátor: Moderátoři
- MartasBrno
....u nas sme si s tym uz poradili. nasa mudra vlada PRIJALA ZAKON, ZE PRISLUSNICI SA NEMOZU SKRYVAT, a musia byt oznaceny, farebne, tabulkou, a musia verejnymi oznamovacimi prostriedkami dat vediet, kde cihaju v ten denMartasBrno píše:tak se za něj i schová, o což se ten příslušník nepokrytě snažil.
...na druhej strane pod hrozbou pokuty musis zastavit prislusnikovi v civile , po sprske kritiky na tuto sprostost bolo doplnene, ze prislusnik musi mat na rukave "kapitansku pasku "
..........tak dumam, ze dlho bolo treba chodit do skoly a toto vymyslet, moooooc dlho (do jedneho rocnika mozno aj viackrat)
21061 *1986
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
...... potom nejake sracicky...
od 2020 VESTA CROSS LPG
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
od 2020 VESTA CROSS LPG
- MartasBrno
Tak to je super, třeba se to prostému lidu vyplatí. Vidět hlídku nebo příslušníka včas - a potom platit za to, že nezastavil civilovi, který měl smuteční pásku na rukávě...gogo píše:....u nas sme si s tym uz poradili. nasa mudra vlada PRIJALA ZAKON, ZE PRISLUSNICI SA NEMOZU SKRYVAT, a musia byt oznaceny, farebne, tabulkou, a musia verejnymi oznamovacimi prostriedkami dat vediet, kde cihaju v ten denMartasBrno píše:tak se za něj i schová, o což se ten příslušník nepokrytě snažil.
...na druhej strane pod hrozbou pokuty musis zastavit prislusnikovi v civile , po sprske kritiky na tuto sprostost bolo doplnene, ze prislusnik musi mat na rukave "kapitansku pasku "
..........tak dumam, ze dlho bolo treba chodit do skoly a toto vymyslet, moooooc dlho (do jedneho rocnika mozno aj viackrat)
For radek mb : Citace "No,třeba radioaktivní palivo a vůbec veškeré věci do atomových elektráren se NESMÍ vozit po silnici,jen vlakama.To nás učil ten maník na školení ADR"
Tak vám podal asi mylnou informaci . V Litoněřicích v jedné části staré podzemní továrny Rychard je uložiště radioaktivního odpadu (hlavně z výskumáku v Řeži) a tam žádné koleje nevedou , ani by nemohly (kopec) a vozí to normálně auty , pouze s doprovodem . Z okna vidím zakládací jeřáb .
Tak vám podal asi mylnou informaci . V Litoněřicích v jedné části staré podzemní továrny Rychard je uložiště radioaktivního odpadu (hlavně z výskumáku v Řeži) a tam žádné koleje nevedou , ani by nemohly (kopec) a vozí to normálně auty , pouze s doprovodem . Z okna vidím zakládací jeřáb .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
...no ta paska by mala byt zelena s oznacenim policia. ale je problem taky kusok handry vystrihnut zo zelenej ´vystraznej vesty a ciernou fixkou to tam napisat? kto to zdialky rozozna?MartasBrno píše:že nezastavil civilovi, který měl smuteční pásku na rukávě...
PS: aj tak si to odserie len bezny clovek, ti s timi velkymi autami su schopni polisa poslat kludne medzi hovna....este bude rad, ze nedostane gulu do cela.
21061 *1986
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
od 2020 VESTA CROSS LPG
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
od 2020 VESTA CROSS LPG
JmJ píše:stale neprestavam zirat na to, jake mate v hlave zakodovane zkratky. pokud takto uvazujete, pak si nehrejte na to, ze vy mate normalni mysleni a "ti nahore" jsou dementi.gogo píše:ti s timi velkymi autami
...ja si myslim, ze kazdy vie koho som mal na mysli, mimochodom ked chces citovat, tak aspon ucelenu cast vety a nevytrhavaj z kontextu to, co ti pasuje. viac nemam naladu teraz sa tu s tebou dotahovat o slovicka.., a neviem ci ten tvoj vstup ma nieco spolocne s temou, hoci nemusi......
21061 *1986
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
od 2020 VESTA CROSS LPG
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
od 2020 VESTA CROSS LPG
ano. tajemne dodej, ze "vsichni vime koho si tim myslel", kontext je zcela zachovan, neb jde prave o toto slovni spojeni. kazdopadne jsi se z toho "vykecal" a nic vic. takze vlastne proste jen takove placnuti do vody, aby se ti ulevilo a mohl jsi na nekoho svezt sve nasrani. a o to jde.gogo píše:JmJ píše:stale neprestavam zirat na to, jake mate v hlave zakodovane zkratky. pokud takto uvazujete, pak si nehrejte na to, ze vy mate normalni mysleni a "ti nahore" jsou dementi.gogo píše:ti s timi velkymi autami
...ja si myslim, ze kazdy vie koho som mal na mysli, mimochodom ked chces citovat, tak aspon ucelenu cast vety a nevytrhavaj z kontextu to, co ti pasuje. viac nemam naladu teraz sa tu s tebou dotahovat o slovicka.., a neviem ci ten tvoj vstup ma nieco spolocne s temou, hoci nemusi......
to by jeden blil. jaci lide, takova vlada.
VAZ 2104 1.3 1989
JmJ píše:ano. tajemne dodej, ze "vsichni vime koho si tim myslel", kontext je zcela zachovan, neb jde prave o toto slovni spojeni. kazdopadne jsi se z toho "vykecal" a nic vic. takze vlastne proste jen takove placnuti do vody, aby se ti ulevilo a mohl jsi na nekoho svezt sve nasrani. a o to jde.gogo píše:JmJ píše: stale neprestavam zirat na to, jake mate v hlave zakodovane zkratky. pokud takto uvazujete, pak si nehrejte na to, ze vy mate normalni mysleni a "ti nahore" jsou dementi.
to by jeden blil. jaci lide, takova vlada.
....mas kopec reci, pritom slo o hovno. si nejaky moc mudry a az prilis alergicky na moje vyjadrenia a nazory (na ktore mam rovnake pravo ako ty a hocikto iny tu - pritom som nikoho neurazil). moc to prezivas. podobnou uchylkou trpia ucitelia, hoci sa tym asi nezivis....ked ti tak vadia moje nazory, jednoducho ich necitaj a vymaz si ma zo zoznamu svojich "oblubencov"
21061 *1986
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
od 2020 VESTA CROSS LPG
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
od 2020 VESTA CROSS LPG
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
- Freedom
- Kontaktovat uživatele:
Tak mam opět jednu příhodu z mojí trasy, včera 19.11. sem se vydal s první várkou nákladu k přestěhování do Brna, jelikož nemam všechny 4 zimáky tak sem volil trasu po obcích s tím že přítelkyně bude čučet do mapy a říkat mi následující vesničky a malé obce na trase abych věděl kam vždy odbočit, až do Mělníka všechno krásně značené a dokonce i vše bylo na mapě u Mělníka sem měl v plánu jet na Ml. Boleslav a někde sem udělal chybu a odbočil zle, po ujetí asi 20km sem se ocitl na nějakym hradě tak sem si protáhl trasu celkově asi o hodinu ale to pravý teprve přišlo když sem hledal silnici č 38 abych se dostal k Jihlavě než sem jí našel díky zápletkám v křižovatkách kde chyběli směrovky tak sem měl dalsí hodinu fuč, hurá našel sem D1 koukam na ukazatel paliva a měl sem nad 1/2 paliva, jedu plně naloženej vedle mě nějakej předemnou UK v osobáku tak že ho předjedu, předjíždim naloženej s hrůzou 130najednou za mnou auto kterýspěchá rychlejš než já a pan UK se rozhodl že mě nepustí, přibrzdil sem že se zařadim z5 za něj a on brzdí taky, tak tomu šlápnu na 3 chci před něj vklouznout ale už je zas vedle mě, třískam do volantu vztekjy nadávam jak čert a do toho eště při takovéto jízdě najednou auto přestalo jet, pánové já nesledoval nadále palivoměr a došel mi benzín na D1 zapínam výstražný Uk pokračuje směle v cestě pán za mnou se odhodlal mě podjet z prava a konečně sem se mohl zařadit zpátky ke krajnici, neutral parkovačky na tachu eště stále 80 a benzínka nikde, baterka dochází dojel sem až kam to šlo a zároveň už počítal s tim že než zastavim tak bude baterka KO, stojim, oblíkam reflexní vestu beru trojůhelník běžim s tim aby mě viděli a začínam s kanystrem stopovat, ušel sem od auta asi 300 metrů za zatáčku a zastavil mi hodný pán z Hungaria ptá se lada benzin kaput?? říkam jo přesně, tak mě vzal na benzínku a eště mi nabídl cigaretu, hodnej pán opravdu, hurá dojel sem k benzínce tankuju a jdu pomalu zase z5 to mi ale došlo že mě odvezl zhruba 15 km od auta tak začínam klusat, v ruce telefon abych byl vidět a po uběhnutí asi 1,5 km hurá zastavuje kamion a vzal mě z5 já vůl u něj ztratil hubici ke kanistru tak sem eště vyráběl na dálnici hrdlo z pet lahve, no měl sem naplánovanej příjezd ve23:00 nejpozději a přijel sem nakonec 02:30 tak si mě můžete v Brně prohlídnout sem tu až do pondělka jak sem z toho ztrhanej a promrzlej z toho vejletu
2107 modro - bílá barva + do budoucna buď combi 1.7i nebo Niva 5dv. dle finanční situace
- MartasBrno
Žeby od 1.11 ?MartasBrno píše: Teď jsou už v platnosti ty značky se zimní výbavou? nějak to nesleduju...
No ale "netrefit" ze severu po okreskách Brno je také umění . (MB-HK-SVY-BR)
A nechat si dojít benzín ?!? Tím si prošel asi každý . I já nechal jednou stát auto v Terezíně cca 8km před koncem cesty (Ostrava-Litoměřice cca 480km) Spoléhal jsem totiž na to že v Praze bude otevřrna v noci pumpa - nebyla - rekonstrukce . Říkáte si že jsem mohl natankovat u další - omyl , psal se rok 1985 a na trase Ostrava-Praha-Litoměřice byly v noci otevřeny pouze dvě ! pumpy . Nepočítaje OV tak jedna u Devíti křížů na D1 a ta zavřená v Praze (v Holešovicích) .
Naposledy upravil(a) Saša dne sob lis 20, 2010 13:17, celkem upraveno 1 x.
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
- Freedom
- Kontaktovat uživatele:
tušim že od 1.11 ale nejsem si jist no taky sem hned u Jihlavy koupil Dálniční známku a už jel do brna po ní ale jak sem to hnal tak došlo palivo tak sem se na dost dlouho zdržel hlavně pak roztlačovánim což mě ted pravděpodobně čeká znova, mam baterku nějak KoMartasBrno píše: Teď jsou už v platnosti ty značky se zimní výbavou? nějak to nesleduju...
2107 modro - bílá barva + do budoucna buď combi 1.7i nebo Niva 5dv. dle finanční situace
Freedom, No koukám, že jsi měl pernou noc. Tvoje verze je brutálnější než ta moje. Minul jsem na D1 lpg pumpu a říkám si "Noo snad to vydrží do Humpolce a vezmu až tam " Po pěti km v kopci plyn došel , přepínám na benzín a už jsem jel snad jen na výpary. Na prvním parkovišti jsem tam chrstnul 4 litry z kanystru a začal vyhlížet další pumpu.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch