Tak mam opět jednu příhodu z mojí trasy, včera 19.11. sem se vydal s první várkou nákladu k přestěhování do Brna, jelikož nemam všechny 4 zimáky tak sem volil trasu po obcích s tím že přítelkyně bude čučet do mapy a říkat mi následující vesničky a malé obce na trase abych věděl kam vždy odbočit, až do Mělníka všechno krásně značené a dokonce i vše bylo na mapě

u Mělníka sem měl v plánu jet na Ml. Boleslav a někde sem udělal chybu a odbočil zle, po ujetí asi 20km sem se ocitl na nějakym hradě

tak sem si protáhl trasu celkově asi o hodinu ale to pravý teprve přišlo když sem hledal silnici č 38 abych se dostal k Jihlavě než sem jí našel díky zápletkám v křižovatkách kde chyběli směrovky tak sem měl dalsí hodinu fuč, hurá našel sem D1 koukam na ukazatel paliva a měl sem nad 1/2 paliva, jedu plně naloženej vedle mě nějakej předemnou UK v osobáku tak že ho předjedu, předjíždim naloženej s hrůzou 130najednou za mnou auto kterýspěchá rychlejš než já a pan UK se rozhodl že mě nepustí, přibrzdil sem že se zařadim z5 za něj a on brzdí taky, tak tomu šlápnu na 3 chci před něj vklouznout ale už je zas vedle mě, třískam do volantu vztekjy nadávam jak čert a do toho eště při takovéto jízdě najednou auto přestalo jet, pánové já nesledoval nadále palivoměr a došel mi benzín na D1

zapínam výstražný Uk pokračuje směle v cestě pán za mnou se odhodlal mě podjet z prava a konečně sem se mohl zařadit zpátky ke krajnici, neutral parkovačky na tachu eště stále 80 a benzínka nikde, baterka dochází

dojel sem až kam to šlo a zároveň už počítal s tim že než zastavim tak bude baterka KO, stojim, oblíkam reflexní vestu beru trojůhelník běžim s tim aby mě viděli a začínam s kanystrem stopovat, ušel sem od auta asi 300 metrů za zatáčku a zastavil mi hodný pán z Hungaria

ptá se lada benzin kaput?? říkam jo přesně, tak mě vzal na benzínku a eště mi nabídl cigaretu, hodnej pán opravdu, hurá dojel sem k benzínce tankuju a jdu pomalu zase z5 to mi ale došlo že mě odvezl zhruba 15 km od auta tak začínam klusat, v ruce telefon abych byl vidět a po uběhnutí asi 1,5 km hurá zastavuje kamion a vzal mě z5 já vůl u něj ztratil hubici ke kanistru

tak sem eště vyráběl na dálnici hrdlo z pet lahve, no měl sem naplánovanej příjezd ve23:00 nejpozději a přijel sem nakonec 02:30

tak si mě můžete v Brně prohlídnout sem tu až do pondělka jak sem z toho ztrhanej a promrzlej z toho vejletu

2107 modro - bílá barva + do budoucna buď combi 1.7i nebo Niva 5dv. dle finanční situace