Radsej by ste si mohli ist prezriet ci vam idu vsetky blinkre a svetla a skontrolovat stav prachoviek prednych brzd, lebo namiesto tlachania o predbiehani tu budete po prvom snehu tlachat o tom, co ste nestihli opravit a skontrolovat

Moderátor: Moderátoři
Samozřejmě, je to podle poučky, že na každý pako čeká někde ještě větší pako.Veverka píše: ale pokud dojde k pokusu o vyškolení zabržděním,tak je to exemplární deb..
zelvotron píše: ... ale někteří drtí plyn a volant koušou zubama, jen aby ukázali, že jejich krychle nedá kůži lacino.
No jasna hovadina, nechapu o co zevlovi porad jde ...Veverka píše:uz vidim jak ivo schvalne akceleruje nebo tvori smrtici situace aby jim to ukazal.
Na to já jsem přece expert, tak čemu se divíš.Veverka píše:za chvilu muzeme vsechny temata dat do sekce hadky
Tak to teda slyšim prvně.Atex píše:proto je jasne zakonem dane, ze na potkavaci svetla nesmis prekrocit 50km/h.
Tady přeci vůbec nešlo o to jak kdo ve skutečnosti jezdí, ale o to že někteří v čele s Ivem si mysleli, že zrychlovat při předjíždění není porušením zákona, a přesto, že tu X lidí uvedlo citaci zákona, scan knížky do autoškoly a já i přímo paragraf a číslo zákona, přesto si trvali na svém nesmyslu.Atex píše:Hele zelvotron, kdyz ze sebe delat takoveho frajera a chces se ohanet vyhlaskama, TY a vsichni porusuji predpisy denne! Nebo mi chces rict, ze jezdis v noci po dalnici 50km/h, jak ti predepisuje vyhlaska o potkavacich svetlech? Jak daleko vidis na potkavaci svetla a jak na dalkove? proto je jasne zakonem dane, ze na potkavaci svetla nesmis prekrocit 50km/h.
To je klidně možný, ale otázka jestli bude mít pro to důvod, já nemám potřebu někomu dělat naschvály a zrychlovat mu, když chce jet rychlejc, je to jeho věc a čim dřív bude pryč, tím líp.Atex píše: Ale casem se najde nejake pako, ktere te vyskoli ...
Jo jo, hlavně si teď hraj na ublíženýhoIvo na začátku píše:Pokud mi skončí úsek kde byla omezená rychlost a já svoji rychlost začnu zvyšovat na maximální povolenou, tak je mi úplně jedno, jestli mě v ten moment někdo předjíždí, nebo ne. To prostě není bránění v předjíždění.
Kua ta 50ka tam nekde je napsana, musim to pohledat jinak mi to nedazelvotron píše:Ad 50 na dálnici, to opět ono, kdyby jste tu vyhášku (zákon) znali, tak se tu tím nemusí nikdo ohánět a nepřekvapí vás kdejaká mediální matlanina. Ano na musíš jet na dohled, ale to automaticky neznamená 50km/h, tedy hlavně záleží jak ti to svítí