Chladící soustava

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Máte nebo měli jste problémy s chlazením?

Ano,mám
16
26%
Ne, o chlazení nevím, že je
20
32%
Měl jsem problémy, už jsem vyřešil
26
42%

Celkem hlasů: 62

žež

Příspěvek od žež »

Plavec - co jste na té hlavě pokur....? Ten motor se ani netočí? či co?
plavec

Příspěvek od plavec »

zelvotron píše:To je jak z Laurer a Hardy
No bohužel je to příběh ze života. Ale třeba až si to přečtu za měsíc nebo za pár let, tak budu mít určitej odstup od věci a náhled jako Ty a ten humor taky možná pochopím. Tedy pokud maj v léčebně blázni povoleno lízt na internet a pokud tam záměrně nemaj blokovaný tyhlety stránky.

Ale k tej mrazovce. Ta když by vyrezla, tak by přeci vypadla ven, ne?
Na plechovou trubku odmítám šahat, krom vyšetření zdali stále neteče.Když začnu povolovat ty dva šroubky, urvu je a je to poslední spouštěcí mechanismus a balím si čemodan. Cokoliv povolovat a podobně jen přes mou mrtvolu , nebo mě někam zavřete do sklepa ať to nevidím. :D
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
plavec

Příspěvek od plavec »

žež píše:Plavec - co jste na té hlavě pokur....? Ten motor se ani netočí? či co?
Otázka pro velmistra, ne pro mě.
Já hlavu jen nechal srovnat a natlakovat, což bylo všechno z mojí strany. Pravda přitahoval jsem tam jednu matku(nepočítám-li natočení svíček), ale to po mě přešel a prej dobrý.
Motor se točí ale jen ručně. Ventily nejsou seřiditelný, alespoň v garáži ne. :(
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
žež

Příspěvek od žež »

Ale k tej mrazovce. Ta když by vyrezla, tak by přeci vypadla ven, ne?
Pokud by vypadla tak se pod autem utopíš :) Bude v ní možná jen dírečka.
Ventily nejsou seřiditelný, alespoň v garáži ne. :(
Proč nejdou ventily seřídit? Kvůli teplotě? Nebo nemáš podložky?
Motor se točí ale jen ručně.
Pozitivní zpráva! Startér to neutočí i když tam dáš dobrou baterku?
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

zelvotron píše: plavec napsal:
Při povolování výfuku před demontáží palice mě do pravýho oka padl velkej kus bahna. Bolelo to ještě dva dny jak zánět spojivek, pak klid a kouknu pod motor co tam teče a káp ho, do toho samýho oka Fridex

Vole, máš mě na svědomí
Já vím,že smát se cizímu neštěstí není dobrý,ale tohle mě neskutečně pobavilo.Promiň Plavče.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
plavec

Příspěvek od plavec »

No tak to chrčí nejspíš u těsnění příruby vodní pumpy. To mezi přírubou a plechovou trubkou. č. dílu: 2108-1303067-01 .
Asi je to důsledek toho jak se hlava i s potrubím na tu trubku pěkně posadila při montáži. :(
Nedělám si iluze, že bych to těsnění dostal použitelný z hradní střely, tudíž další věc co musím dokoupit a vyměnit.
Ještě může napadnout sníh a už se pod to auto nedostanu. :roll:
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

No vidíš, to bylo paniky.
Je to vůbec dotažený? S citem ...
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
plavec

Příspěvek od plavec »

No na tohle se klíčem nešahalo, takže o dotažení nevím. Ale u vodní pumpy chyběl jeden šroubek a hadičku od klapky do bandasky s aktivním uhlím jsem musel vyyměnit. Halt to musí zase někdo celý předělat nooo. Co kdyby to náhodou bylo málo perverzní, že ?
MartasBrno

Příspěvek od MartasBrno »

plavec píše:No na tohle se klíčem nešahalo, takže o dotažení nevím. Ale u vodní pumpy chyběl jeden šroubek
Já teda nevím, jestli je nutný aby pumpa byla přišroubovaná a utažená, ale není to čirou náhodou důvod proč to teče a proč jsi tady vyšiloval? Vy jste v tom Pelhřimově veselé kopy, pozoruju. :P
plavec

Příspěvek od plavec »

Tak je snad logický že když tam jsou šroubky před demontáží,tak že by se tam měly dát i při montáži.
Ale když už sis vystřelil z Pelhřimáků,udělám taky tak. "Brno, buzerantů plno" :P Brát prosím s rezervou.
A ty bys nevyšiloval, když s tim musíš nutně odjet a jsi jen povozník a ne opravář z autorizáku a ještě si pozveš zkušenýho člověka a i to je na to málo?
Saša

Příspěvek od Saša »

plavec píše:Nedělám si iluze, že bych to těsnění dostal použitelný z hradní střely, tudíž další věc co musím dokoupit a vyměnit.
Ty nemáš doma kousek tvrdého papíru ? Pak napatlat papír vazelínou a je to .
PS: Dobrý papír je na to z papírových kelímků na pivo .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
plavec

Příspěvek od plavec »

Saša píše:Dobrý papír je na to z papírových kelímků na pivo
Jee, ty už jsem asi vyházel.
Nestačila by čtvrtka? A jakou vazelinou namatlat? Takovým tím "tahavým zeleným srmkánem" ?
Saša

Příspěvek od Saša »

Ono je to celkem jedno , jen aby to bylo lehce mastné . Na díry jako výsečník můžeš použít kuličku z ložiska a na vhodné matičce vyťuknout kladívkem díru .
Tvrdší čtvrtka stačí .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
Dusan

Příspěvek od Dusan »

No dvakrat mi to tieklo a dvakrat pomohla hrubsia guma res tesnenie z nej caa 4mm hruba. S citom dotiahnuta aby ju necviklo.
plavec

Příspěvek od plavec »

Je fakt, že těsnění mezi hlavu a termostat je i origo vystřiženo z nějaké mastné čtvrtky. Asi něco seberu dětem, pro jednou čmárat nebudou. :D
Takže když potřebuju díru 8mm, tak použít M8 matku a 8ku kuličku?

Ještě mám možnost plátky potravinářský gumy- to by taky mohlo bejt?
Odpovědět

Zpět na „Hnací soustava“