Nervy - UŽ TOHO MÁM PLNÉ ZUBY!!!

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
Atex
Příspěvky: 1826
Registrován: sob led 13, 2007 17:22
Bydliště: Frýdek-Místek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

Kdybych ja nevylustil vykres tak mam penize dolu a mozna bych si musel hledat jinou praci. Kdyz ho vylustim (jako ze jich je prumerne 10 denne), tak me taky nikdo jeste tyden nevychvaluje jaky jsem uzasny. Dostanu svou almuznu a jdu zase domu....
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu

Lada 2106, 2006 - 2013 Konec

Bratrstvo Vana Tallinn
Uživatelský avatar
Honza 21061
Příspěvky: 1600
Registrován: úte pro 13, 2005 22:35
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza 21061 »

Hlavně mluvkové měšťáků v tomhle hodně nadsazují, protože si musí obhájit svoji vlastní existenci a co nejvíc se snažit minimalizovat to, že jsou vyžírky-botičkáři a pokutovači starejch bab s taškama mimo přechody, ze ktrých má ta nevětší hrstka normálních a pracujících státních policajtů jenom srandu.
Už se po letech dopracovali i k tomu, že z nich mají srandu i "civilové". :roll:
Tahle situace tady nikdy neměla nastat, ale co jiného taky očekávat, když stát a státní činitelé nedělají co by měli a slušný člověk v tomhle státě nejen aby se bál otevřít hubu jako za stalinovců, ale ještě aby živil celou tuhle mašinérii "solidarity" a sem tam se ještě nechal přepadnout a okrást.

Když nastane nějaká katastrofa na Haiti, nebo spadne 100 let neudržovaný most někde v Támprdélóši, tak se všichni div nepřervou, peníze na pochybná konta proudí jako krev z prasete při zabíjačce, ale když se stane něco tady, všichni od všeho dávají ruce pryč.
10 lidí nechá na ulici ležet chlapa po infarktu, když se 15.letý smrad snaží vyrvat babě o holích kabelku, když se chybou managementu zavře fabrika o 500 pracovních místech... Nikdo nic, najednou jsou všechny organizace kdesi.
Mimochodem, v Ústí nad Labem havaroval vlak, tuším že jeden člověk tam má amputaci, bude z něj doživotní mrzák. Kdopak na něj - na svého spoluobčana - pošle peníze na zdravotní pomůcky, léčení, ztížení společenského uplatnění apod.

Kde je Amnesty International, když ne vlastní vinou přijde na rodinu exekutor a oni skončí na ulici? Kde byli, když na mne před 3 lety přišel exekutor kvůli zapomenutým 200,- měšťákům, přičemž soud dle zákona proběhl v mé nepřítomnosti, prodleva byla nastavena na 2 roky, aby mi tehdy nezaměstnanému hrozilo zabavení osobních věcí a auta, pokud do druhého dne nezaplatím 8200,- ? Kde byli, když se tyto zákony nastavené na míru mafiánským sviním exekutorským a magistrátním vyděračům, schvalovaly?
Já vám řeknu kde jsou: otravujou mne na ulici jestli se zajímám o lidská práva, dokud je nepošlu do pr*ele a to jsem s velkou rozkoší dnes udělal. :evil:

Kdepak... já jsem ochoten si s každým pravdoláskařem popovídat o životě a skutečných problémech naší společnosti; a to povídání bude na hodně dlouho a bude pro něj hodně přínosné. Možná nejsou všichni takoví hlupáci a snaží se z tohohle státu vydojit co nejvíc, než někdo, kdo poctivě pracuje a zároveň si poctivě vyžírá problémy za druhé, co se z toho ať už jakoukoliv cestou dokážou vyvlíct.
Právě pro tyhle věci by se měla angažovat jak policie a státní činitelé - ti na to s*rou, a tak mají možnost nastoupit zastánci lidských práv, jenomže to by zrovna nemohli kopat studnu v Africe, ale mohli by pomoct Karlovi ze sousedství, kterej sám neuživí svoje tři děti, když mu manželku zabil v autě zfetovanej hajzl vexlácká... že? Snad to není moc OT.
Děkuji Dandymu Livingstonovi za hudební doprovod při psaní a panu Staropramenu za nápoj lásky, pravdy a agrese...
Honza
Osa Praha - Brno
vintera
Příspěvky: 671
Registrován: úte bře 23, 2010 21:07
Bydliště: Podbořany

Příspěvek od vintera »

moje podání bylo v loni odloženo s odůvodněním, že škoda způsobená pachatelem zničením věci a krádeží (jednalo se o stavbu a železo z ní za 15000,- ) přesáhla částku 5000,- Kč. A bylo hotovo, škoda zjištěna, pachatel zjištěn, přiznal se.
Důvodem byla skutečnost, že v krátké době pár měsíců opakovaně kradl na stejném místě (krádež byla řešena) a věc by musela být řešena jako tr. čin. A podotýkám, že zloděj není vůbec nějaké "jiné" barvy pleti ani není sociálně slabý, což bych možná i trochu chápal, i když ne toleroval.

Z tohoto usuzuji, že tyto nestandartní "úřední" postupy nemají vždy přímou souvislost s barvou pleti či sociálním postavením, ale spíše souvislost s neochotou úředních osob řídit se platnými zákony a postupovat v souladu s dobrými mravy. Základní povinností veřejné moci je dle zákona služba veřejnosti (ta si ji i zřizuje a platí).

Toto pojetí účelu a poslání veřejné moci jako služby veřejnosti je však mnohdy v příkrém rozporu s osobními touhami úředních osob po vlastní moci a tuto touhu realizují prostřednictvím rozhodnutí příslušného správního orgánu, která jsou obrazem právě osobních postojů a názorů a nikoli správními rozhodnutími opírajícími se o dikci zákona, respektujíce při tom Ústavu.

Dle Ústavy je základním právem občana i právo na řádnnou veřejnou správu a tato má za povinnost veřejnosti sloužit. Avšak současné praktické pojetí této služby se projevuje spíše jako neofeudální panské rozhodování, kde ti o jejichž právu se rozhoduje, jsou považováni za jakési novodobé nevolníky.

Nedávno jsem obdržel od MěÜ Podbořany úřední písemnost ve věci s odůvodněním, že se orgány Města neřídí mimo jiných uvedených zákonů ani občanským zákoníkem a věc je vyřízena jinak. Stížnost na tento postup orgánu Města a jeho odůvodnění označil tajemník jako neoprávněnou.
Proto již vím, a mám to dvakrát písemně potvrzeno Městem Podbořany, že není třeba se nějakými zákony řídit a věci si mám dle doporučení vyřizovat sám.

Nehledám proto chybu pouze v nějakých abstraktních orgánech, ale přímo u osob, které příslušnou úřední činnost (podvody, zneužívání moci) provádějí a schovávají se za nedoktnutelnost úřední osoby, jež defakto může páchat cokoli, ale odpovědnost leží dle zákona na státu (chybný úřední postup) a ty nevolníku, ty se demokraticky můžeš se státem soudit, máš-li trpělivost a hodně peněz.

Stát je však veřejnost celá, protože stát patří veřejnosti a tak se vlastně soudíš sám se sebou, členy své rodiny, sousedy a všemi ostatními a pokud náhodou vyhraješ, náhradu dostaneš od nich, ne od těch kdo ti příkoří způsobili, protože jsou nedotknutelní a po celé období úřední činnosti hájení.

Nelze se však takto nastavenému systému divit, když si ho veřejná moc sama pro sebe takto nastavila a veřejnost jej příliš dlouho toleruje a jen nadává. Dle mého názoru je zapotřebí konat, každý dle svých potřeb, možností a schopností a snažit se tento stav napravovat. Co dal Bůh člověku rozum a čert to ostatní, začal boj, který nikdy nemůže skončit. Žádné období lidských dějin nelze označit za ideální a spravedlivé pro všechny, ale rozum máme právě na to abychom se bránili jeho zneužívání.
Uživatelský avatar
Atex
Příspěvky: 1826
Registrován: sob led 13, 2007 17:22
Bydliště: Frýdek-Místek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

Takze ja se vratim trochu zpet. Po neprijemne zkusenosti se zhnilou Policii CR nasleduji dalsi neprijemnosti s uradama. Prvni pokus o vyrizeni nove obcanky se nezdaril, protoze jsem nemel u sebe rodny list. Ano priznavam moje chyba, i kdyz jsem dva mesice pred tim obcanku vyridil bez problemu jen s tim nahradnim papirkem, nechapu jak je to mozne. Takze ted, okamzite jsem si vyridil papiry pro novou platebni kartu, ikdyz s tim byly taky problemy diky absenci OP. Ted kdyz mi prisla nova karta, nemuzu zase vybirat postu. Tam na mne zase ceka obalka s novym pinem. Pani u prepazky mi sdelila, ze ten nahradni doklad neni k nicemu, tudiz mi nemuze nic vydat. Suma sumarum vice nez mesic bez koruny a nikdo se s vama nebavi. Proste chcipni hlady, nas to nezajima!

Existuje nejaka varianta (jsou tak hodni, ze vymysleli zpusob), musel bych si vyridit nejaky dalsi nahradni doklad s fotkou, za ktery vsak musim platit. Rikam pani "z ceho to mam zaplatit, kdyz nemam pristup k uctu, ke svym penezim?", pani pokrcila rameny a rekla "mate jeste nejake prani?".

Ted cekam na obcanku (za kterou musim pochopitelne take zaplatit), do te doby jsem odsouzen k mesici hladu a bidy.
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu

Lada 2106, 2006 - 2013 Konec

Bratrstvo Vana Tallinn
Uživatelský avatar
Hurikán
Příspěvky: 5802
Registrován: čtv úno 17, 2005 11:07
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Atex, No, je to blbá situace. Ale šla by elegantně vyřešit pasem. :idea: Ty ho nemáš?? Já už jej z podobných důvodů použil několikrát. Jednou jsem na něj i volil.
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Uživatelský avatar
Acibuk
Příspěvky: 1006
Registrován: ned lis 06, 2005 22:01
Bydliště: u maminky

Příspěvek od Acibuk »

Kdysi jsem měl stejný problém. Pas není v některých případech brán jako doklad totožnosti, mi bylo vysvětleno(není v něm uvedeno trvalé bydliště). Ale třeba na poštu stačí.
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....

Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
vintera
Příspěvky: 671
Registrován: úte bře 23, 2010 21:07
Bydliště: Podbořany

Příspěvek od vintera »

Pas je druhým dokladem totožnosti, dokonce s mezinárodní platností, na rozdíl od klasického OP. K účtu se lze dostat jednoduše u přepážky banky i bez pinu a karty, jen je potřeba mít sebou výběrní kartičku k účtu (ke svému či cizímu) a platný doklad totožnosti, platí i náhradní doklad, proto se vystavuje a tak se i jmenuje. Je dobré mít kartičku k účtu pro vybírání na přepážce, protože se může snadno debetní karta stratit, a pak jsem v pr...li. Mám kartičku pro výběr manželčina účtu a u svého ani debetní bankomatovou nemám a chodím pouze občas na přepážku. Kouknul bych se proto, jestli nemáš někde u smlouvy kartičku pro výběr na přepážce.
Uživatelský avatar
Ivo
Příspěvky: 1730
Registrován: ned led 29, 2006 19:07
Bydliště: Janovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo »

vintera píše:Pas je druhým dokladem totožnosti
Evidentně si různé úřednice toto vysvětlujou po svojem. Taky jsem se setkal s tím, že mi bylo řečeno, že cestovní pas není druhý doklad totožnosti a musel jsem počkat na vystavení OP.
►Stodolní II◄
Expedice Estonia 2010 :hrob:
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.

Octavia combi 1,9tdi
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1998 až 5.3.2012 prodáno
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1996 - 19.2.2012 až 20.2.2012 prodáno
Vaz 2107 1,5 AXTEC, LPG r.v.1995 - 3.6.2008 až 3.6.2008 :hrob:
Uživatelský avatar
Hurikán
Příspěvky: 5802
Registrován: čtv úno 17, 2005 11:07
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Tohle fakt nechápu. :roll: Já jsem s pasem vyřídil úplně všechno a bez jediného problému. asi je to fakt úředník od úředníka jiné. Asi podle toho, jak se kdo vyspí. :|
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
vintera
Příspěvky: 671
Registrován: úte bře 23, 2010 21:07
Bydliště: Podbořany

Příspěvek od vintera »

kdepak, to není z nedostatku spánku, ale z nedostatku vědomostí, já to nazývám právním bezvědomím a takovou službu si musím nedobrovolně ještě platit, fuj.
Uživatelský avatar
Atex
Příspěvky: 1826
Registrován: sob led 13, 2007 17:22
Bydliště: Frýdek-Místek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

Chci jeste vyzkouset zajit do banky, co mi tam reknou. To je moje posledni moznost, jinak jsem fakt docela odrovnany.
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu

Lada 2106, 2006 - 2013 Konec

Bratrstvo Vana Tallinn
Uživatelský avatar
DJ Majk
Příspěvky: 185
Registrován: pát úno 02, 2007 17:23
Bydliště: Humenné
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJ Majk »

Dopadení ROMSKÝCH ZLODĚJŮ v přímém přenosu!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Ixm7XY-2 ... ture=share
Lada 2110 1,5 GLi 16V -- (62 000) >> 75 000km
Spotreba na 100 km 6L
Obrázek
Uživatelský avatar
zelvotron
Příspěvky: 6276
Registrován: čtv lis 23, 2006 10:32
Bydliště: Praha

Příspěvek od zelvotron »

Hm, super, myslím, že by bylo lepší kdyby je nechytli, protože představa, že ty pasty a ústní vody vrátěj zpátky do regálu je na blití.
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
Uživatelský avatar
dmatej
Příspěvky: 2845
Registrován: pon bře 14, 2005 20:44
Bydliště: Přehýšov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Přemejšlim, že bych v rámci vyrovnanosti tématu přihodil fotku bílého zloděje v cikánské čtvrti, vykrádajícího oktávku, ale kdo ví - jako zloděj je neschopnej, tady je to samej právník lempl, nakonec by mě ještě zažaloval za zveřejňování jeho xichtu ... :axe:
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Uživatelský avatar
Atex
Příspěvky: 1826
Registrován: sob led 13, 2007 17:22
Bydliště: Frýdek-Místek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

Acibuk píše:Náhodou to vím, protože z Vítkovic pochází naše rodina.

1.)Nikdo pachatele neviděl, tak jak můžete tvrdit, že to byl cigán? Podle zkušeností vím, že drtivou většinu dělají fetky, a už nejde moc o barvu pleti. S cikánama vs. bílýma jsem měl problém tak v poměru 2:8, takže bych to tak bledě neviděl.

2.)Hranice pro škodu je 5000 Kč (samozřejmě trestný čin nevzniká pouze způsobením nějaké škody nad 5000, ale musíš vědět, co máš říct, aby to padlo jinam.

3.)Spínačka podle klíče 800, klíč podle existujícího zámku 250, zámek 300 podle klíče, kastlík 200 na vrakálu.

4.)Návrat do reality:)
Abych te Aci navratil do reality, pachatel se kupodivu nasel a nebyl to fetak. Byl to cigan, kua divne co? Asi mas spatne zkusenosti ve Vitkovicich....
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu

Lada 2106, 2006 - 2013 Konec

Bratrstvo Vana Tallinn
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“