Tu škubající spojku nepovažuješ za větší problém? Vždyť se Ti to auto při rozjezdu celý klepe jak osika.zelvotron píše:já žádný větší problémy
Re: Radkova ( Čendova) desítka
Moderátor: Moderátoři
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
No taky nemůžu říct,že bych měl nějaký poruchový kus dnes jsem např.měnil př.brzd desky ale to považuji za zcela běžný spotř.materiál který prostě podléhá opotřebení takže výměna desek po cca 50tis.km.je si myslím v normě .čas od času se rozsvítí check engine ale po cca200-300km opět zhasne což mě nějak netrápí,poněvadž u řady 10 jde o poměrně normální jev(bezvýznamný).
Snad to tady nezakřiknu-nadruhou stranu auto bude mít 10 let a 100tis.km,takže vpodstatě i kdyby nějaká ta drobnější závada přišla asi by se nebylo čemu divit-tedy nemám namysli upadení nápravy,zadření motoru či vysypání se převodovky...
Snad to tady nezakřiknu-nadruhou stranu auto bude mít 10 let a 100tis.km,takže vpodstatě i kdyby nějaká ta drobnější závada přišla asi by se nebylo čemu divit-tedy nemám namysli upadení nápravy,zadření motoru či vysypání se převodovky...
- MartasBrno
Vždyť sem psal kromě toho jak se na tom podepsaly servisy Je třeba číst i mezi řádky.plavec píše:Tu škubající spojku nepovažuješ za větší problém? Vždyť se Ti to auto při rozjezdu celý klepe jak osika.zelvotron píše:já žádný větší problémy
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Takže věci jsou připravené komplet,motor už jen čeká na sborku.Ta bohužel ale nebude tento víkend ,neboť šéf nemá čas.Takže během příštího týdne to začne.
A teď sem hodím foto z dnešního dne.Za žigulikem jsme táhli podval a na podvalu desítku.Cestou po Boleslavi jsme budili značný rozruch.Nicméně žigulík to zvládl,naštěstí mám motor 1700 a ten si věděl rady
A teď sem hodím foto z dnešního dne.Za žigulikem jsme táhli podval a na podvalu desítku.Cestou po Boleslavi jsme budili značný rozruch.Nicméně žigulík to zvládl,naštěstí mám motor 1700 a ten si věděl rady
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
- Křečík Barbuška
To já taky ne.Hurikán píše:radek mb napsal:
A teď sem hodím foto z dnešního dne.
Tak tohle jsem fakt nečekal.
Noo, tak to jsem sem měl taky naházet ty fotky jak tahnu fáčkem hradní střelu do servisu. To bylo taky několikrát k vidění. Leč škoda že tenkrát mě nenapadlo fotit to. Od tej doby fotím každou ptákovinuHurikán píše:Spíš ukázka toho, které vozidlo je lepší.
Přeju Ti mnohem víc štěstí při skládání než jsem měl já se "svým velmistrem"radek mb píše:motor už jen čeká na sborku.
To si dovedu představit. Přecijen takováhle atrakce, to nejni každej den.radek mb píše:Cestou po Boleslavi jsme budili značný rozruch.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- MartasBrno