Tu škubající spojku nepovažuješ za větší problém? Vždyť se Ti to auto při rozjezdu celý klepe jak osika.zelvotron píše:já žádný větší problémy

Moderátor: Moderátoři
Tu škubající spojku nepovažuješ za větší problém? Vždyť se Ti to auto při rozjezdu celý klepe jak osika.zelvotron píše:já žádný větší problémy
Vždyť sem psal kromě toho jak se na tom podepsaly servisyplavec píše:Tu škubající spojku nepovažuješ za větší problém? Vždyť se Ti to auto při rozjezdu celý klepe jak osika.zelvotron píše:já žádný větší problémy
To já taky ne.Hurikán píše:radek mb napsal:
A teď sem hodím foto z dnešního dne.
Tak tohle jsem fakt nečekal.
Noo, tak to jsem sem měl taky naházet ty fotky jak tahnu fáčkem hradní střelu do servisu. To bylo taky několikrát k vidění. Leč škoda že tenkrát mě nenapadlo fotit to. Od tej doby fotím každou ptákovinuHurikán píše:Spíš ukázka toho, které vozidlo je lepší.
Přeju Ti mnohem víc štěstí při skládání než jsem měl já se "svým velmistrem"radek mb píše:motor už jen čeká na sborku.
To si dovedu představit. Přecijen takováhle atrakce, to nejni každej den.radek mb píše:Cestou po Boleslavi jsme budili značný rozruch.