Kdes přišel na to preventivní bití? Nic takovýho tu nevidim ... A který cizí pojem máš na mysli? Hledám, kde jsem tě vůbec nějak nazval ... mhm ... pán je asi trošičku vztahovačnejautobazareliska píše:jednak si mě nazval cizím pojmem- který si myslím není pro mě zcela vystihující, takže se vžívám do role a druhak jakožto mechanik mám trošku výhrady k nekonkrétním kecům na ně...
Máš s nějakým problém ?, styčí říct, ten a ten je fušér protože todle podělal... věřejný bičování z čistě preventivních důvodů tady navržené se mě tak trochu dotklo -čili vidím jasnou suvislost se zavedením preventivní likvidace rozvracečů vaší pravdy
Trest smrti? ano, ale pouze v naprosto bezpochybně prokázaném případě. A kdo je takovej jasnovidec aby tu naprostou jistotu zaručil ?? Mám s policií a vůbec právním systémem v tomdle státě a jeho nestranností a spravedlností více než velké zkušenosti a nevěřím mu ani datum....
Mimochodem, bolševici taky viděli všude narážky, když chtěli, i když tam žádný nebyly ... bez urážky .... no, a pak se toho chopili jistí umělcí typu Buriana, Skoumala, Vodňanského, Janouška, Samsona Lenka, ... a přišla éra českého folku (příklad za všechny Jak ti dupou králíci - text Vodňanského na melodii sovětského vojenského pochodu ...).
Na ohodnocení policie se víceméně shodneme, koukám. Ale ono je to stejný s lidma, ty mi tady taky celou dobu podsouváš nějaký podivnosti ...