Náhodou takhle to vypadá taky pěkně.Marťas píše:No to ne
Kombik
Moderátor: Moderátoři
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
no právě.zelvotron píše:I když by to bylo krapet dražší než použitý díly z desítky.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
Je to zkrátka takovej optickej klam.
- Fišer Jiří
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Zakázková výroba jako u ferrari??Fišer Jiří píše:Od 15.11.2010 budou mít Kombíka jako předváděcí v Sadské,v Mostě jí chtěl udajně taky,ale zatím jsou asi v pořadí nebo co
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Ani ne tak zakázková výroba, ale načekáš se podobně dlouho.Patrac píše:Zakázková výroba jako u ferrari??Fišer Jiří píše:Od 15.11.2010 budou mít Kombíka jako předváděcí v Sadské,v Mostě jí chtěl udajně taky,ale zatím jsou asi v pořadí nebo co
Když jsem byl v létě na srazu v Drážďanech, tak tam přišla, mimo jiné, řeč na prodej nových aut. Na srazu bylo plno lidí z mnoha spolkových zemí. A teď se podržte. Všichni mají prakticky stejnou zkušenost a to tu samou, jako my v ČR/SR!!! Prodejců lady je tam plno. Skoro všichni prodejci si objednali právě vyšlou Prioru, protože o ni byl docela zájem a výsledek? Do každé spolkové země přišla slovy JEDNA Priora!!! Časem se stav lehounce zlepšil, ale v zásadě je to pořád strašná bída.
Je to fakt hrozně zajímavé, že přestože jde o maximálně rozvinutý trh, kde tržní principy fungují desetiletí, tak pokud jde o Ladu, je výsledná situace úplně stejná jako třeba u nás. Přitom v Toljatti stojí kolem fabriky statisíce vyrobených aut, které by fabrika ráda prodala, ale přitom je nejsou schopní dodat ani prodejcům.
zde se nabizi temer makroekonomicka otazka: chce opravdu lada prodavat a prosperovat? vubec bych se nedivil, kdyby vedeni VAZu melo za vcasny krach slibene slusne gubernije.Hurikán píše:Ani ne tak zakázková výroba, ale načekáš se podobně dlouho.Patrac píše:Zakázková výroba jako u ferrari??Fišer Jiří píše:Od 15.11.2010 budou mít Kombíka jako předváděcí v Sadské,v Mostě jí chtěl udajně taky,ale zatím jsou asi v pořadí nebo co
Když jsem byl v létě na srazu v Drážďanech, tak tam přišla, mimo jiné, řeč na prodej nových aut. Na srazu bylo plno lidí z mnoha spolkových zemí. A teď se podržte. Všichni mají prakticky stejnou zkušenost a to tu samou, jako my v ČR/SR!!! Prodejců lady je tam plno. Skoro všichni prodejci si objednali právě vyšlou Prioru, protože o ni byl docela zájem a výsledek? Do každé spolkové země přišla slovy JEDNA Priora!!! Časem se stav lehounce zlepšil, ale v zásadě je to pořád strašná bída.
Je to fakt hrozně zajímavé, že přestože jde o maximálně rozvinutý trh, kde tržní principy fungují desetiletí, tak pokud jde o Ladu, je výsledná situace úplně stejná jako třeba u nás. Přitom v Toljatti stojí kolem fabriky statisíce vyrobených aut, které by fabrika ráda prodala, ale přitom je nejsou schopní dodat ani prodejcům.
VAZ 2104 1.3 1989
Tyjo to vypadá jako když se fabrika nedokáže přizpůsobit trhu. A dělaj tam jen 6 hodin denně.Hurikán píše: Do každé spolkové země přišla slovy JEDNA Priora!!!
Tak buď nefunguje u nich oddělení prodeje, nebo je to všechno pro východ (což mi přijde blbost, že by tam byl až tak velkej zájem o nový atrapy na auta)Hurikán píše:Přitom v Toljatti stojí kolem fabriky statisíce vyrobených aut, které by fabrika ráda prodala, ale přitom je nejsou schopní dodat ani prodejcům.
- Fišer Jiří
Jednou jsem dal na toto téma řeč s naším prodejcem a říkal mi, že na evropský trh se dodávaj auta s emisními normamy Euro4,na ruský trh je Euro3,což víme.To je jeden z kamenů úrazu proč to vázne, neboť oni musí přerušit, kvůli pár autům s Euro4,které jsou určené na evropský trh, "běžící pás",který vyrábí jedno auto za druhým na ruský trh,kde už je v tu chvíli dávno prodané!Oni kašlou na Evropu,ta je neuživí
Lada 2171
LADA JE Můj Život
LADA JE Můj Život