Ten SOR také neLaďuša píše:A jinak ten Ikarus je sice pěknej, ale nemá trilexy...
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátor: Moderátoři
Dřív jsme viděl jeden díl TopGearu ještě ve starým kabátě, testovali v roce 89 našeho favorita. A to bylo objektivní hodnocení, podobně jako AutoMotoRevue. To video už mám problém najít, ale po skouknutí jsem byl přesvědčený o serioznosti toho pořadu.MacGyver píše:Ten TopGear se vůbec nesmí brát jako nějakej pořad s hodnocením aut, třeba jako je auto-moto revue, nebo autosalon na primě. Přijde mi, že cokoliv tam řeknou, nemyslí vážně. Nevim proč, ale na tej primě mi ti moderátoři nějak lezou krkem, hlavně mi přijde, že furt testujou renault, citroen dokola. Ještě než jsem začal na ten TopGear pořádně koukat, viděl jsem na youtube to video, jak tam testujou auta z východního bloku, říkal jsem si, co to je za blbečky, prdlajs tomu rozumí, žigul je nejlepší auto v galaxii, ale nějak jsem se přez to přenesl a občas jsou ty díly opravdu pěkný.
Tak to jsem se nasmál. Snad tam nikdo nezařval. Každopádně někdo by měl jít do chládku.Michal Pokorný píše:A vůbec nejlepší jsou rádobycrash testy, při nichž si testující neuvědomí jak moc riskují![]()
http://www.youtube.com/watch?v=0mBBQ1DbNlI
Jo, jsou to pěkný exoti. Já na to koukal jen náhodně, ale teď už nemám fungující tuner ...MacGyver píše:Ten TopGear se vůbec nesmí brát jako nějakej pořad s hodnocením aut, třeba jako je auto-moto revue, nebo autosalon na primě. Přijde mi, že cokoliv tam řeknou, nemyslí vážně. Nevim proč, ale na tej primě mi ti moderátoři nějak lezou krkem, hlavně mi přijde, že furt testujou renault, citroen dokola. Ještě než jsem začal na ten TopGear pořádně koukat, viděl jsem na youtube to video, jak tam testujou auta z východního bloku, říkal jsem si, co to je za blbečky, prdlajs tomu rozumí, žigul je nejlepší auto v galaxii, ale nějak jsem se přez to přenesl a občas jsou ty díly opravdu pěkný.