Laďuša píše:No, zrovna tady je toho místa dost, tady je to v poho z oboch stran, ne? Taková dálnice napravo. A když už, tak zrovna tady nechápu, proč to auto je popředu.
Ne není to v pohodě. Jak to na obrázku stojí, tak nalevo se dá kolem auta sotva projít bokem (kolem zrcátka je to pak na chlupy a v hospodě sodu) a napravo je to tak akorát na otevření dveří auta a jejich těsné obejití při neúplném otevření. Navíc napravo visí žebřík a majitel garáže má podmínku, že pravý prostor zůstane průchozí kvůli el. zásuvce v zadním pravém rohu a potřebě žebříku. Majiteli je přes 75 let, tak nemám důvod, nutit ho k těsnému prolézání kolem auta a riskovat, že mi to něčím opere. Vzhledem k ceně za pronájem, vyjdu majiteli docela rád vstříc a jsem rád že tu garáž mám k dispozici.
Hurikán píše:Teda to je zase téma tohleto.

Nad čím vším vy uvažujete, to by jeden nevěřil.
Na parkovišti bych to samo řešil podle aktuálních podmínek, ale když si zajedeš při chvilce nepozornosti a světelných podmínkách v garáži (couvání do šera až tmy) takhle šikovně, tak se zamyslíš, jestli by to fakt nebylo popředu lepší. 10x se trefiš jak fík a pak najednou, když už je to v paži, je málem po nárazníku. A proč by nemohlo být něco, co mi v tom dilematu uniklo (třeba na zplodiny jsem ani nepomyslel, černý fleky P406 nedělá).
No a Laďa vzniku tématu pěkně nahrál, parkovištěm v KT.
Bílý LADA a okřídlená spol.