Mně se kdysi stalo, že jsem za opravdu dobrý peníz koupil repasovano lamelu. Zdánlivě vypadala skvěle, tak proč ji ze dvěstěpade nekoupit, ne? Problém ovšem byl v tom, že ten dotyčný, co na lamele měnil obložení, po odvrtání otvorů do obložení neprovedl jejich odjehlení. Prostě to odvrtal a snýtoval a hotovo. Mezi obložení a vlastní tělo lamely se natlačily ty zbytky materiálu po odvrtání. Takže na první pohled lamela byla naprosto v cajku, ovšem do té doby, než jsem ji sevřel do spojky. Tam unášela jako prase - v místech, kde byl navalený ten neodjehlený materiál, byla lamela o víc než 2 mm silnější, což "naprázdno" vůbec nebylo vidět, a unášena tak, že zařadit jakoukoli rychlost byl porod bejka řitním otvorem. A v Praze!!!!!
Milá lamela letěla hodně velkým obloukem do kopřiv, to mi můžete věřit.
Jinak já jsem přesvědčen, že problém s nemožností řezení není určitě způsoben mechanickou částí lamely - mechanicky jsou všechny lamely naprosto stejné. Něco jiného by ovšem bylo, kdyby tu lamelu vyráběl specializovaný výrobní závod v Thu-Čchi-Jangu - tam by se s jistou neshodou počítati mohlo
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
.