Ale občas mě to právě cukne taky a onehdá jeden den mě to blbě startovalo vlažný, až napodruhý (ano, stavoval jsem ten den u Plavce

Moderátor: Moderátoři
Jen tak pro pořádek na ten motor jsem ani okem nepohlédl pokud si pamatuju, takže se už mírněte všichni tím že jsem příčina všeho zla..zelvotron píše:(ano, stavoval jsem ten den u Plavce )
Mně se začal motor podobně chovat asi před měsícem, Zjistil jsem, že se "zadrhává" servomotorek volnoběhu, vyndal jsem ho , na hřídelku kápl "hodinářský" olej, nechal ve svislé poloze zatéci, dal zpět a vše je v pořádku. Také to může dělat "přicpaný" palivový filtr nebo klesající výkon palivového čerpadla.Chtělo by to podívat se na chyby v ŘJ, poněvadž např. chudou směs- což může být důsledek těchto závad neindikuje rozsvícením CHE, ale v paměti si ji poznamená a ve výčtu proměnných se to projeví prodloužením délky vstřiku.Hurikán píše: ...To zaškubávání při přidání by mohla čistě teoreticky dělat i odcházející λ sonda anebo přicpané vstřiky. Vařím z vody, ale kamarádovi dělalo jeho auto něco podobného jako Tobě a nakonec to bylo něco z tohodle.
Ale tak se nezlobplavec píše:Jen tak pro pořádek na ten motor jsem ani okem nepohlédl pokud si pamatuju, takže se už mírněte všichni tím že jsem příčina všeho zla..zelvotron píše:(ano, stavoval jsem ten den u Plavce )
Však já se nezlobím jen myslím, že už to někteří s těma srandičkama přeháníte. A čeho je moc toho je příliš.zelvotron píše:Ale tak se nezlob
Radku, poraď nám dobrou hospodu, která je tam nejblíž a dá se tam najíst. (i pro mě pokud možno)radek mb píše:mezitím si skočil na jídlo
Nerovnali,dá se říci,že kdyby to nebylo tak na kvalt,tak by to udělali.Ale hlava křivá nebyla.Přesto jsem byl upozorněn,že to není na věčné časy a že se závada může prijevit znovu.Jen p.Nedbal neví po kolika kilometrech.plavec píše:Tak paráda, ale tu hlavu Ti nerovnali ne?
Já šel do té pizzerie,co je od servisu asi 50 metrů.Ale nemohu říci,že by ta pizza byla nějak vyloženě super,spíš bych řekl slabej průměr.plavec píše:Radku, poraď nám dobrou hospodu, která je tam nejblíž a dá se tam najíst. (i pro mě pokud možno)