Nervy - UŽ TOHO MÁM PLNÉ ZUBY!!!
Moderátor: Moderátoři
na tu cenu si nechat urobit sudnoznalecky posudok. Myslim aj vy mate v zakone sumu, do ktorej ked sa stane skoda cin sa berie ako priestupok a ked suma previsi uvedenu sumu v zakone berie sa to ako trestny cin kradeze vlamanim. ten sudnoznalecky posudok by mohol byt ako dôkaz. U mna keby boli policajti takto necinny pisem staznost riaditelovi obvodneho oddelenia ak ti co boli na ohliadky boli obvodaci a beriem si ich sluzobne cisla alebo stacila by aj spz na ich aute lebo kazde auto MVSR aj MVCZ ma knihu jazd a tam sa pisu aj mena kto ich prebral. Ak by to nepomohlo tak potom len inspekcia ministerstva vnutra.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
patriť,
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nervy - UŽ TOHO MÁM PLNÉ ZUBY!!!
Hele, až nějakýho chytíš, piš Cigoš. Já v cikánský čtvrti chytil bílýho holohlavýho, jak vykrádá oktávku - kdybych ho nechytil, řekne se co? Přesně to co říkáš ty. Netvrdím, že to v tvým případě byl bílej, ale je mi to jedno - zloděj jako zloděj. A nácek jako nácek, takže jsem pro, aby ti takovýhle témata adminové mazali.Atex píše:Proc mi vzdy nekdo smaze tema o nasi milovane ROMSKE mensine?
Dnes opet luxusni zkusenost, jak jsou nasi spoluobcane slusne vychovani, mirumilovni lide. Rano jsem prisel k autu a nestacim se divit... Zamky vylamane, vsechny veci rozhazene, vyrvany kastlik u spolujezdce.
Po privolani policie jsem si jen vyslech "vy nejste asi normalni, ze si nechavate veci v aute". Sroubovak, kterym si ti tupci razili cestu do auta nechali v aute na podlaze. Policejni prislusnik mi rekl, ze to neni jako v kriminalce Las Vegas, aby brali otisky z kazdeho predmetu... Druhy prislusnik mi rekl "hm, zas ti ci_osi, to je hnus. Podal jsem trestni oznameni na neznameho pachatele a timto papirem pro ne veskera operace zkoncila.
¨Muj zaver: Ceska policie stoji za hovno!!! Jsou to parchanti, kteri se vyzivaji v buzerovani obycejnych lidi treba za sjetou pneumatiku, nebo absenci nahradnich pojistek. NIC JINEHO NEUMI!
Cesti "Romove" me osobne opet dokazali, jaci jsou to chudacci. Potkat toho co mi pomalu znicil auto, zlamu mu vsechny koncetiny i s prstama. Po dnesku tyhle "lidi" zboznuju jeste vic.
Znalecký posudek - pěkná pitomost. Pokud ho nechytí, jako že ne, akorát utratíš další peníze a to zbytečně. Prostě se s tím smiř, namontuj alarm, pokud bydlíš někde, odkud je na auto výhled. Mě to pomohlo, Laďku obcházeli i místní obloukem, čemuž jsem přispěl i tím, že když se kolem ní někdo motal a já hoviděl, prostě jsem si houknul na dálkový ovládání
A přiznejte si to - být policajtem, hledali byste lumpa, kterej by způsobil škodu 4500 Kč? Stejně mu to ani nedokážete.
Jinak v tej cikánskej čtvrti, kde jsem bydlel (a teď bydlím v další), jsem od ukraděný baterky a následného namotnování alarmu začal dělat lehce paranoidního hlídacího psa. Jakmile se šustlo, už jsem byl u okna, pozdějc i s foťákem. Ponaučení - nevím jak u vás, ale u nás někteří Cikáni odnesou co není přikovaný a leží to na ulici bez hlídání. Auta vykrádají zásadně feťáci od nádraží, většinou bílí, plus ten chycenej byl podle policajtů jakýsi barman o několik ulic dál.
Jsou tu ale i Cikáni, co zítra v 5:15 budou čekat na bus do práce. A ti si nadávky nezaslouží, zvlášť když jdou prakticky "proti proudu".
Takže, konec fňukání, až chytíte zmrda zlodějskýho, nezabijte ho, ale dejte mu zabrat.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
To už má všechno zařízené + vystavené dočasné doklady. Hned ten den, asi hodinu po nahlášení.rosta píše:a jestli ti vzali papíry tak to koukej nahlásit aby si nějakej hajzl nevzal na tvoji občanku půjčku nebo úvěr a tebe by za čas mohli navštívit exekutoři-na tohle BACHA
►Stodolní II◄
Expedice Estonia 2010
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.
Octavia combi 1,9tdi
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1998 až 5.3.2012 prodáno
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1996 - 19.2.2012 až 20.2.2012 prodáno
Vaz 2107 1,5 AXTEC, LPG r.v.1995 - 3.6.2008 až 3.6.2008
Expedice Estonia 2010
Octavia combi 1,9tdi
Ano, ale do knihy jízd se taky nemusí psát nic, jestli v tom mají bordel, což běžnej občan asi nezjistí.mayo456 píše:lebo kazde auto MVSR aj MVCZ ma knihu jazd a tam sa pisu aj mena kto ich prebral.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch
Jedna věc je jistá. S takovou škodou a v takové černé části Ostravy, se s tím nikdo zabývat nebude. To, že tam to nejmenované etnikum dělá bordel a krade ví všichni, ale nikdo s tím nic nenadělá, protože by to byl rasismus. Bydlela tam i teta od manželky a občas jsme tam jezdili na návštěvu. několikrát mi bylo řečeno, že oni se tam všichni mezi sebou znají a jak se tam objeví něco cizího, tak dřív nebo později si na to posvítí.
►Stodolní II◄
Expedice Estonia 2010
Octavia combi 1,9tdi
Expedice Estonia 2010
Octavia combi 1,9tdi
Náhodou to vím, protože z Vítkovic pochází naše rodina.
1.)Nikdo pachatele neviděl, tak jak můžete tvrdit, že to byl cigán? Podle zkušeností vím, že drtivou většinu dělají fetky, a už nejde moc o barvu pleti. S cikánama vs. bílýma jsem měl problém tak v poměru 2:8, takže bych to tak bledě neviděl.
2.)Hranice pro škodu je 5000 Kč (samozřejmě trestný čin nevzniká pouze způsobením nějaké škody nad 5000, ale musíš vědět, co máš říct, aby to padlo jinam.
3.)Spínačka podle klíče 800, klíč podle existujícího zámku 250, zámek 300 podle klíče, kastlík 200 na vrakálu.
4.)Návrat do reality:)
1.)Nikdo pachatele neviděl, tak jak můžete tvrdit, že to byl cigán? Podle zkušeností vím, že drtivou většinu dělají fetky, a už nejde moc o barvu pleti. S cikánama vs. bílýma jsem měl problém tak v poměru 2:8, takže bych to tak bledě neviděl.
2.)Hranice pro škodu je 5000 Kč (samozřejmě trestný čin nevzniká pouze způsobením nějaké škody nad 5000, ale musíš vědět, co máš říct, aby to padlo jinam.
3.)Spínačka podle klíče 800, klíč podle existujícího zámku 250, zámek 300 podle klíče, kastlík 200 na vrakálu.
4.)Návrat do reality:)
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
tak potom ma kazdy policajt sluzobne cislo a podla neho sa to da.plavec píše:Ano, ale do knihy jízd se taky nemusí psát nic, jestli v tom mají bordel, což běžnej občan asi nezjistí.mayo456 píše:lebo kazde auto MVSR aj MVCZ ma knihu jazd a tam sa pisu aj mena kto ich prebral.
ja byt policajtom tak sa zaoberam aj takymto pripadom pretoze je to moja povinnost a za to beriem plat. Minimalne mohli zobrat odtlacky prstov. na zaklade ich postupu a skôd ktore spôsobili podla mna neslo o profikov a iste ich tam zanechali viac nez dost. Sudnoznalecky posudok by mohol byt dôkaz ze islo o trestny cin a nie o pristupok v pripade ze by chytili pachatela a chceli by mu prisit len priestupok a nie trestny cin.
patriť,
patriť,
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
I kdybych se rozhodnul teď udělat svoje první auto, tak si vemu rukavicemayo456 píše:podla mna neslo o profikov
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
lebo rozmyslas triezvou hlavou a zvazujes mozne rizika. Su vsak skupiny ludi, povedzme zavislych na niecom, pripadne povieme ludovo hlupych ktori vidia len vidinu rychleho zarobku a nad rizikami nerozmyslaju. Viem o pripade ked isty pachatel surovo rozbil okno na aute lebo na sedacke videl igelitku. mal smolu ze okolo isla hliadka, videla ho a aj ho zbalila. Ked sa ho vysetrovatel pytal preco to urobil, odpovedal ze 3 dni nic poriadne nejedol a ked vidle tu igelitku myslel si, ze v nej nieco je.Laďuša píše:I kdybych se rozhodnul teď udělat svoje první auto, tak si vemu rukavicemayo456 píše:podla mna neslo o profikov
patriť,
patriť,
- Lada Rider
Vopred sa ospravedlnujem, ze sa do tohto montujem /aj ked s mojim, mozno neobjektivnym nazorom/. Poznam socky, aj ciganov, aj bielych. Som kludne ochotny verit tomu, ze nie vsetci cigani su zli, ak ma o tom nejaki presvedcia skutkami - co som bohuzial doposial nezazil. Obrali ma uz aj biele socky, ktore dostali /nielen odomna/ na drzku a je s nimi klud, ale fakt mam napriklad strach chodit do Lidla popri ciganskej stvrti. Okradli tam uz x ludi a nech ma nikto nepresdviedca potom, ze su to ludia ako my, a treba im pomahat... Mnoho ludi radsej chodi dlhsou cestou, ako tade /popri nasich "romoch"/... Som teda Atexovi ochotny verit, ze ho obrali nasi "milovani romovia" a acabs s tym nic nespravia, lebo je to politicky nekorektne, moje skusenosti su tiez bohuzial len negativne. Verim, ze sa to nejak podari vyriesit v prostech Atexa. Tot vsjo.
СЕКТОР ГАЗА парты
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Lépe bych to neřekl.Ať si o mě kdo chce říká,že jsem rasista,mě to je šumák.Dokud u nás budou mít slovo pochybní lidé jako Kocáb,Havel,Uhl a jim podobní,nikdy se situace nevyřeší a nepohne k lepšímu.Nastavovat ruku pro sociální dávky by jim šlo,ale pracovat,to ne.Otevřeně a s klidným svědomím zde píšu,že cikány nemám rád a vadí mi.Lada Rider píše: nech ma nikto nepresdviedca potom, ze su to ludia ako my, a treba im pomahat...
Jinak znám i ty slušné,asi jedna rodina ze sta.Pohodoví kluci,žádní křiváci.Zajímavé je,že oni sami sebe nazývali cikány a nikoli romy.Vlastně všude v evropě,krom ČR a SR se jim říká cikáni,jenom u nás je to hned rasismus.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
JJ, všude v Evropě jsou Gipsy, ale u nás Romové. A mám úplně stejný postřeh jako Radek a to, že ti slušní o sobě klidně mluví jako o cikánech a nijak jim to nevadí. A perlička nakonec. Jednou jsem byl u jednoho cikána, který se docela vypracoval a nyní má středně velkou firmu. A když jsem se s ním bavil, tak mě řekl, že si hodně vybírá, jestli vůbec a jakého cikána zaměstná. Prý má mnoho špatných zkušeností. Tolik názor člověka přímo od pramene.
- Lada Rider
U nas v dedine je par slušnych a šikovnych a tí nechcu mat s ostatnými "rómami" nic spolocne. Ziju mimo osady, normalne v dedine, nazývaju sa cigánmi a maju postavene pekne domy. Rano dospeli naklušu do roboty a deti do skoly (jedna chodila vedla do triedy a teraz studuje niekde v Olomouci medicinu). Ale takych je fakt strasne malo.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)