Paliho 2103
Moderátor: Moderátoři
Mě tehdy někdo záměrně šrouby kol povoloval. Nestalo se mě to jednou. A šrouby jsem přetahoval jen v úplném začátku mého ježdění. Chybami se holt člověk učí.Puhi píše:Skôr táto možnosť, s povolenými šrúbami nejazdím ale to muselo byť dlhšie nahnuté, už dávno doťahujem s citomHurikán píše:přetahování šroubů kol
JJ, takhle k tomu došlo.vintera píše:přetažené, unavený materiál
mne sa stalo to iste, len s tym rozdielom, ze ten disk mi odletel Pri 100ke nam zacalo nieco lupkat vpredu, tak sme presli este 15km a pri odbocovani do dvora isiel disk rovno
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
uhm, v skratkeHurikán píše:vintera napsal:
přetažené, unavený materiál
JJ, takhle k tomu došlo.
Hej to sme tu niekde aj rozoberali, zistil si kto to robil?Hurikán píše:Mě tehdy někdo záměrně šrouby kol povoloval. Nestalo se mě to jednou. A šrouby jsem přetahoval jen v úplném začátku mého ježdění. Chybami se holt člověk učí.
Cory, ja som radšej auto odstavil, ale našťastie popraskal v meste, takže pohoda
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
ten čokl, když uviděl ty pneu tak se posral ?Marťas píše:Není nad kvalitu OR6
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
pali, pozri si toto http://www.youtube.com/watch?v=1_9JLiEM ... re=related a toto http://www.youtube.com/watch?v=Y4pA3U5kDxg a bud v pohode
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Pali, co víš, jestli dostaly papíry... Zvlášť ta druhá byla hodně krutá...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Kewint
- Kontaktovat uživatele:
To mě připomělo , včera sem poslouchal radio , a volá uplně vyklepanej chlap,prej teď mě na D1 předjela blondýna v bavoráku a jela víc jak 140... Takže všíchni pryč
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Dnes, asi po 20 km jazdy 120-130 km/h mi "vyvrel chladič" vcelku zaujímavé, keďže teplota bola podľa budíka približne 87°C, takže tesne pred zopnutím sahary zátku na chladič som kupoval asi pred dvoma mesiacmi, tá zátka nemá vyrovnávať podtlak v systéme? Ako to je? Lebo zrejme tak nerobí už ma to auto začína srať