Paliho 2103
Moderátor: Moderátoři
Paliho 2103
Tak konečne mám dôvod založiť tému môjmu auti, akurát že momentálne nevyzerá úplne najlepšie Ako už niektorí vedia z okna výkrikov, dostal som šmyk a našiel som s autom strom a jednu dopravnú značku... Viac nepíšem, tu sú fotky, výsledok hovorí sám za seba: http://puhi.rajce.idnes.cz/Tukes/
Jedna foto:
Jedna foto:
Naposledy upravil(a) Puhi dne pát úno 11, 2011 10:34, celkem upraveno 9 x.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No, chudinka. Ale tak snad to nebude zas tak moc pochroumaný, co ta pohnutá náprava? Rozhodně to oprav!
Jinak koukam, že ty výdechy větrání na zadním sloupku máš furt obráceně, jak jsem tě už řikal v TT
Hlasoval jsem ano
Jinak koukam, že ty výdechy větrání na zadním sloupku máš furt obráceně, jak jsem tě už řikal v TT
Hlasoval jsem ano
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Mohlo to dopadnout hůř, tohle je ještě celkem snadno opravitelný, když vyměníš přední blatník, dveře za řidičem a zadní blatník. Snad neutrpěly ostatní věci i když jsem koukal, že to máš hnutý i trochu na pravý straně, tak hlavně aby nebyla hnutá kastle, byla by jí škoda. Taky jsem hlasoval áno oprav to určitě
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Hlasoval jsem pro ne, když bych rozbil 05ku tak bych ji asi taky opravoval No hodně štěsti při opravě
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Že ty jsi velkej blázen, tak to neznamená, že ty menší taky nejsouTommel píše:Hlasoval jsem pro ne, když bych rozbil 05ku tak bych ji asi taky opravoval
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Laďo, aspoň ich môžem obrátiť ano je dobrá voľba, som šialenec Náprava ešte presne neviem, hrám sa s plechmi, potom sa uvidí, tak či tak ak pojdem na Ua po plecharinu, vezmem aj nové kosti, uvidíme
Cory, Hehe, ohrievače už mám do garážu dokonca 2, co2 som zistil kto má, len to dobaviť, kompresor ešte neviem
Cory, Hehe, ohrievače už mám do garážu dokonca 2, co2 som zistil kto má, len to dobaviť, kompresor ešte neviem
Jelen, Maysner, Viem viem, ale bude to zase krasavica po laku
Ešte k Jelenovi: zadna naprava je hnuta, stredny diel vyfuku je v pi a ešte aj ten nosník či ako sa to volá čo je v nom uloženie kardanu je uplne ohnute, ale snaď sa to vyrovna, inak karoseria je asi v pohode
Ešte k Jelenovi: zadna naprava je hnuta, stredny diel vyfuku je v pi a ešte aj ten nosník či ako sa to volá čo je v nom uloženie kardanu je uplne ohnute, ale snaď sa to vyrovna, inak karoseria je asi v pohode
Budem ho potrebovať To bude nervozity okolo toho auta do konca rokaTommel píše:No hodně štěsti při opravě
- George DeLorean
Ked tak teraz pozeram na tie dvere, tak ich radsej vymen za tie z tamary, pokial su tam nejake schopne.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)