vrrrrrrrrrrrrmm-tsssssssssss vrrrrrrrrmmmmmmm-tssssssssss mazecAtex píše:Sorry, nejak jsem to na foru prehlidl....Ved LR to tam uz ma
EDIT: Takze zatim jen tyto videa, vice muj internet nezvladne...
http://www.youtube.com/watch?v=ptC5uV3GPuk
http://www.youtube.com/watch?v=nCg8mxTct7A
http://www.youtube.com/watch?v=AKq_a3rEtnA
Lada Turbo - Málo peněz, hodně muziky?
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný, pěkný...
A ty zvuky... vam to nepřipomíná trambuse? Mě totiž celkem i jo
A ty zvuky... vam to nepřipomíná trambuse? Mě totiž celkem i jo
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Tyjo no, ty zvuky jsou fakt masakr, nemohl jsem se toho nabazit Cozpak se nikomu nelibi jak to jede?
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
- MartasBrno
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Jo zazitek je to uzasny. Vice nez vykon je znat ten velky kroutak od turbiny, ta zatahne strasnym zpusobem i pri udrzovani rychlosti, jen kdyz se dotknu lehce plynoveho pedalu. Do otacek se motoru moc nechce, dokonce se mi zda, ze nekde v 6000ot/min umre a uz dal nechce. Nevim jestli je to normalni, nebo ma ten motor uz neco za sebou.
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Vypada to ze jede velmi hezky, zvuk super i v kabine je slyset fest Ale chybi tam jeden podstatnej zvuk kterej predchazi odfouknuti a to je piskot gum. Ale snad se dockame, byla by skoda jezdit s takovou motorizaci jenom rovne
to muze byt otazka naladeni, dalsi vec je ze v lancii jako u fiatu je staly prevod 2,9:1 misto u ziga asi 4:1 k tomu nasobic monentu dost prodlouzi kvalty, a do 6000ot. se nedostanes, kolem 6000tis. ma maximum vykonu je mozny ze pak uz RJ zahaji snizeni vykonu aby nedoslo k poskozeni, neco jako omezovac otacek. Taky nezapomen ze jsi docela rapidne upravil vyfuk. Co brzdovej valec, bylo v pohode?Atex píše: dokonce se mi zda, ze nekde v 6000ot/min umre a uz dal nechce. Nevim jestli je to normalni, nebo ma ten motor uz neco za sebou.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
- MartasBrno
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Ty kola piskaji, ale jen v momentu kdy prechazeji z prokluzu do zaberu, coz je vetsinou az u tretiho rychlostniho stupne. To jde videt na druhem videu, pri hodne prudkem razeni a plynu na podlaze to akorat tancuje ze strany na stranu .Ondra 07 píše:Ale chybi tam jeden podstatnej zvuk kterej predchazi odfouknuti a to je piskot gum.
Je fakt ze kazdou zatacku jsem s usmevem na pul plynu bral bokem, staci si jen pockat az zahvizda turbina. Zatim ale nechci moc blbnout, cekam co kde upadneOndra 07 píše:byla by skoda jezdit s takovou motorizaci jenom rovne
To nema klasicky omezovac (omezeni privodu paliva)?Ondra 07 píše:kolem 6000tis. ma maximum vykonu je mozny ze pak uz RJ zahaji snizeni vykonu aby nedoslo k poskozeni, neco jako omezovac otacek.
V tom miste se nevyskytovaly zadne problemy, horsi je to s intercoolerem, ten se ohriva Takze i vykon je asi dost slabsi. Ted kdyz jsem se rozhodl ze uz nebudu delat technickou, muzu zajizdet vice do extremu a poridim si hlinikovy intercooler pred masku auta.Ondra 07 píše:Co brzdovej valec, bylo v pohode?
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mi konecne prisel budik na tlak turba, samozdrejmne byly dalsi testovaci jizdy. At uz jsem tocil koleckem regulatoru doprava, doleva, tlak byl stale stejny. Zdrejmne asi nefunguje, jinak to nechapu. Jinak tlak pri prudke akceleraci vyleti na 0,6 a tam zustane at delam co delam
Behem jezdeni se na mne lepilo nejake Audi TT a porad na me blikal. Tak sem zastavil, cekal co se bude dit a ejhle.. Byl to znamy, auto si pujcil od brachy. Pozdeji jsem zjistil ze se jedna o Audi TT Quattro Sport ktere dela stovku za rovnych 6 sekund. Tak jsem mu rikal at jede po rovince zamnou, jak si pred nim povedu. Dvojka trojka do plnych ale Audiny sem se nezbavil (prekvapive) . Nicmene pak jsme jeste chvili pokecali a rikal mi, ze mel plyn na podlaze. To me teda potesilo, ted mam overenou stovku za 7 sekund, parada
Behem jezdeni se na mne lepilo nejake Audi TT a porad na me blikal. Tak sem zastavil, cekal co se bude dit a ejhle.. Byl to znamy, auto si pujcil od brachy. Pozdeji jsem zjistil ze se jedna o Audi TT Quattro Sport ktere dela stovku za rovnych 6 sekund. Tak jsem mu rikal at jede po rovince zamnou, jak si pred nim povedu. Dvojka trojka do plnych ale Audiny sem se nezbavil (prekvapive) . Nicmene pak jsme jeste chvili pokecali a rikal mi, ze mel plyn na podlaze. To me teda potesilo, ted mam overenou stovku za 7 sekund, parada
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn