Hydraulická ručná brzda
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
Přidám se do hodnotné diskuze. Sedma po stočení bubnů a s novými paknami mi též blokuje, dokonce souměrně a na třetím zubu. Kombajnu s pofidérními lanovody, průměrně opotřebenými paknami a bubny se do toho moc nechce, ale pracuje se na tom, aby se tomu chtělo .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz se podari dosahnout aspon teto kvality tak budis...Atex píše:original rucka plne funkcni
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
lanko rucnej brzdy je nové, menil som ho asi pred dvoma mesiacmi ale ked pisete ze vam to blokuje normalne tak urcite bude problem v nastaveni tej rucky takze sa stym zajtra pohram a pojde to ajtak ale ta hydraulika by nebola na zahodenie
No drift, no fun....
http://amkvk.sk/
http://amkvk.sk/
Puhi, Nejde o to když mě zastaví policajt, ale jakmile se stane nějaká nehoda budu mít průser já i když ji třeba nezaviním, za to mi hydraulika na ručce, kterou za jízdy použiju průměrně tak 2x deně, nestojí.
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou
Upravovat chci, ale všechno má své hranice. Je spousta úprav které auto vylepší a jsou legální nebo třeba maximálně na pokutu a stejně tak jsou úpravy tak na kriminál. Jde jen o to něco si odpustit, tet si radši odpustím hydraulickou ručku, až budu mít pod kapotou 200Hp na upravene 1.2 tak si namontuju hydrauliku i na kličky oken a autem budu jezdit po poli nebo na podvalu.
Nejde mi o zákony, ale o bezpečnost. Představ si že ti do cesty vběhne dítě a ty nebudeš moct zastavit třeba proto že ti praskne hadice kterou máš zapojenom ručku, a to neplatí jenom o brzdách, ale třeba i o karoserii. Něco patří prostě na okruh a nemůže to být na cestě. To je můj názor
Nejde mi o zákony, ale o bezpečnost. Představ si že ti do cesty vběhne dítě a ty nebudeš moct zastavit třeba proto že ti praskne hadice kterou máš zapojenom ručku, a to neplatí jenom o brzdách, ale třeba i o karoserii. Něco patří prostě na okruh a nemůže to být na cestě. To je můj názor
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
maximálne zámena 4q za 5q a výmena diferenciálu, prípadne ešte nejaké tvrdšie struny a iné tlmiče, a tam sme asi aj skončili + nejaké tie úpravy na motore, ale 1.2ku upravovať je asi trochu divnépeet2101 píše:Je spousta úprav které auto vylepší a jsou legální
ano pravda, ale ak sa k úpravám pristupuje ako sa má a nieje to iba fláknuté, tak takéto veci by sa stávať nemalipeet2101 píše:Nejde mi o zákony, ale o bezpečnost. Představ si že ti do cesty vběhne dítě a ty nebudeš moct zastavit třeba proto že ti praskne hadice kterou máš zapojenom ručku, a to neplatí jenom o brzdách, ale třeba i o karoserii. Něco patří prostě na okruh a nemůže to být na cestě. To je můj názor
ps. predné brzdy by ti šli aj po prasknutítej hadičky pokial viem
+pěknej lak, kola a udělat interiér a v podstatě by mi to stačilo, mám auto na ježdění a požitek z jízdy. Pokud bych chtěl lítat jak drak tak si postavím auto třeba na amater rally.Puhi píše:maximálne zámena 4q za 5q a výmena diferenciálu, prípadne ešte nejaké tvrdšie struny a iné tlmiče, úpravy na motore
To byl samozřejmě vtip . Můj ideál by byla 1.6Puhi píše:1.2ku upravovať je asi trochu divné
No právě, nikdy nevíš co kdo jak ubastlí a proto zákon omezuje úpravy. Neříkám že se nedá doma nic udělat, ale v některých věcech bych přece jenom věřil pánům v bílích pláštích kteří auto projektovali a asi toho ví trochu víc než já.Puhi píše:ak sa k úpravám pristupuje ako sa má a nieje to iba fláknuté
Ale pořád ti chybí zadní brzdy, což může někdy rozhodovat o životě a smrti.Puhi píše:ps. predné brzdy by ti šli aj po prasknutítej hadičky pokial viem
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
Ano, projektovali ho na bežné jazdenie s ohľadom na to, aby ušetrili na každej maličkosti. Ak chcem auto využívať na rýchlejšiu jazdu, napr kotúče v zadu niesu na zahodenie. Ono všecky úpravy niesu len taky vymysel čo si zmyslíš, ale všetko je to už testované a skúšané a je jasné, ktoré z nich sú lepšie a ktoré nie (kotúče sú účinnejšie ako bubny, turbo motor je výkonnejší ako atmosféra...)peet2101 píše:věřil pánům v bílích pláštích kteří auto projektovali
Já si vůbec nemyslím že úpravy jsou výmysl nebo blbost, nazíval sem se tunerem než se z toho pro mě stala nadávka. Myslím že se v zásadě chápeme, jde mi jenom o to abych se nestal sponzorem PČR a nezavřeli mě když se něco stane.
Pochybuju že by mi dokázali že na autě mám jiný motor, pokud by po tom zrovna nešli, obvzlášť když Laďácké motory jsou vzhledově téměř totožné.
Pochybuju že by mi dokázali že na autě mám jiný motor, pokud by po tom zrovna nešli, obvzlášť když Laďácké motory jsou vzhledově téměř totožné.
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977