Koroze
Moderátor: Moderátoři
Lemy a koroze
Noo ty lemy blatníků jsou u mě taky napadeny tím červotočem železitým.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- Křečík Barbuška
Pěnu jak psal Maysner. Buď vyvařit, nebo přetmelit, přelaminovat.
Mimochodem doporučuju zkontrolovat prostor pod plastovýma bočníma kapsama v kufru, hlavně plynařům, teče tam voda přes plnění plynu. Mám tam na jednom místě hodně slušnou korozi, myslím že t možná taky pude naskrz
Mimochodem doporučuju zkontrolovat prostor pod plastovýma bočníma kapsama v kufru, hlavně plynařům, teče tam voda přes plnění plynu. Mám tam na jednom místě hodně slušnou korozi, myslím že t možná taky pude naskrz
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Přetmelit to nepůjde, jedna díra je velikosti slepičího vajíčka, další tři díry křepelčího. A určitě se to dá ještě šroubovákem vyklovat.
Vařit nic nechci, nepotřebuji opravu na dalších 10 let, jen to přes léto vymaskovat na prosincovou STK, pak cca max. dva roky dojezdit a poslat do háje Rakovina za tu dobu prostoupí celou kastlí.
Vyvaření je složitý, já na to nemám nádobíčko, tak bych to musel zadat, celé odstrojit, zespoda nahmatávám svazky kabelů a izolaci pod kobercem. Prstem se dostanu jak do nitra prahu, tak do podlahy. Letošní zima byla dlouhá, krutá a mimořádně slaná.
Co je na té pěně špatnýho? Prý má sílu, že roztrhá práh?
Vařit nic nechci, nepotřebuji opravu na dalších 10 let, jen to přes léto vymaskovat na prosincovou STK, pak cca max. dva roky dojezdit a poslat do háje Rakovina za tu dobu prostoupí celou kastlí.
Vyvaření je složitý, já na to nemám nádobíčko, tak bych to musel zadat, celé odstrojit, zespoda nahmatávám svazky kabelů a izolaci pod kobercem. Prstem se dostanu jak do nitra prahu, tak do podlahy. Letošní zima byla dlouhá, krutá a mimořádně slaná.
Co je na té pěně špatnýho? Prý má sílu, že roztrhá práh?
Dodge Avenger 2.0 VVT
- Křečík Barbuška
Mno, když se řezalo vypěněné žluté, tak ta pěna byla uvnitř i na venek suchá . Nicméně u prahů se počítá s tím, že jimi prochází voda a pokud se zapění, hrozí, že se bude někde hromadit, včetně bordelu co sebou nese a poteče to tam kam nemá a bude to hnít v místech kde se utvoří kapsy. Lepší bude si vytvořit nějakou kostřičku z drátů tu nějak uchytit v díře a přetmelit. Nejdříve tu díru vystříkat odrezovačem a po zalátání prahy vystříkat vyjetým olejem, na omezenou dobu by to mohlo trošku vydržet.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Křečík Barbuška
Ano, já blbec zapoměl, žádné konstrukce na držení tmelu, to již je překonané, já osel zapoměl . Ještě se dá místo nýtování ten plech přilepit epoxidovým lepidlem.FOMA píše: ... Raději tam přinýtuj plech ...
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
To já blatník na favoritu "zalátal" tak, že jsem přes díru dal dva čtverce izolačky (tý protkaný provázkama) A přetřel barvou.Díra už není vidět a vodotrysk už ve výbavě nemám.Ovšem na stk by asi koukali
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
Z horní strany podlahy jsem si vystřihnul pásek pozinkovaného plechu, napatlal ho medvědím hovnem barva khaki a nalepil jak žvejkačku. Oprava půl hodinky včetně demontáže plastů. No ale co s mnohem většíma dírama v prahu, kam se zeshora nedostanu. Zkusím tam plech zespodu přinýtovat a jako zálohu si nechám tu pěnu.
Dodge Avenger 2.0 VVT