Projekt Lada 2000
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ani nemůže, je sem zkopírovaná v tom zkráceným náhledovým tvaru
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dávám ho sem celý. http://eng.motorsporlari.net/car/tech_s ... &make=Fiat
Jinak říkal sem že je na straně 15
Kdo ví, proč mi brní cely auto ? myslel sem že je to výfukem ale ten se nikde neopíra, Tak už nevím čím. JInak jak moc se motor má pohybovat na siven... ? Mě to docela sedí tvrdě a to jsou nové.
Jinak říkal sem že je na straně 15
Kdo ví, proč mi brní cely auto ? myslel sem že je to výfukem ale ten se nikde neopíra, Tak už nevím čím. JInak jak moc se motor má pohybovat na siven... ? Mě to docela sedí tvrdě a to jsou nové.
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Parada ... Nevim jak casto nebo jak s tim jezdis, ale zatim zadne problemy? Kardan, diferak, poloosky, spojka ...
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
Zatím nic , bez problému, jinak spojka nová (s Nivy) ,poloosy taky , kardan jako novej a diferák bez problému, jen mě zlobí zatím ten výfuk duní mi to (ale třeba to dělá ten sportovní tlumič)Atex píše:Parada ... Nevim jak casto nebo jak s tim jezdis, ale zatim zadne problemy? Kardan, diferak, poloosky, spojka ...
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze places ne spatnym hrobe, tohle auto je poddekac garazovy. Kdyz si koupis psa na mazleni a vystavy zvirectva, tak ho nebudes honit blatem po poli za zajicem prece...Atex píše:Parada ... Nevim jak casto nebo jak s tim jezdis, ale zatim zadne problemy? Kardan, diferak, poloosky, spojka ...
To Maniac: nevim jak v mirafori, ale v crome jsou ty motory pres kratkou tyc se silemblokem ukotveny za hlavu ke kastli aby se nevrtel, le myslim ze ty by jsi toho nevyuzil
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Ty bys to vydrzel? Takovy vykon drzet vecne na uzde? Ale jdi prosimte...Ondra 07 píše:Myslim ze places ne spatnym hrobe, tohle auto je poddekac garazovy.
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
Super víkend , krásně to jede silnej tah i při 140, během chvíle přes sto. musím hlídat plyn aby mi to na 1 nehrabalo. Jinak spokojenost. Akorát jediné co mě opravdu nasralo je debilita lidí na našich cestách , člověk už nemužu se projed, aby nějaký debil vás neohrožoval na životě protože si myslí že když máte sportovní auto ,tak vám to natrhne a musíte sním za každou cenu závodit.
Tak si jedu ve městě 50 a ve mě stě a najednou hrk přede mě pič..s peugeotem a zbrzdí mě na 40 tak několik minut tak jedu ,až se rzohodnu ho předjed tak haj.. zrychlí a já musím rozjed ,abych se vyhl do protivky autu.Jedu 50, pak mě zase předjede a jede 40. No dobry říkám si teda za městem pojede normálně.Hajzl jede 60 ,nic zase ho předjedu a jedu si 90-100 no hrk přede mě. Sem se nasral 160, za chvíli ho mám nalepenyho na prdeli, Tak končím zastavil sem prostě ve vesnici a počkal až odjede. Prostě Lidi kokoti ohrožují na životě a to měl v autě maly dítě a ženskou. Příště stavím rovnou ke kraji, protže debilita lidí a hloupost je neuvěřitelná a nejde jen o něj stává se mi když vyjedu často. Lepší opravdu zastavit.
Tak si jedu ve městě 50 a ve mě stě a najednou hrk přede mě pič..s peugeotem a zbrzdí mě na 40 tak několik minut tak jedu ,až se rzohodnu ho předjed tak haj.. zrychlí a já musím rozjed ,abych se vyhl do protivky autu.Jedu 50, pak mě zase předjede a jede 40. No dobry říkám si teda za městem pojede normálně.Hajzl jede 60 ,nic zase ho předjedu a jedu si 90-100 no hrk přede mě. Sem se nasral 160, za chvíli ho mám nalepenyho na prdeli, Tak končím zastavil sem prostě ve vesnici a počkal až odjede. Prostě Lidi kokoti ohrožují na životě a to měl v autě maly dítě a ženskou. Příště stavím rovnou ke kraji, protže debilita lidí a hloupost je neuvěřitelná a nejde jen o něj stává se mi když vyjedu často. Lepší opravdu zastavit.
-
- Kontaktovat uživatele: