Polyuretanové silentbloky přední nápravy
Moderátor: Moderátoři
Hele, moje nejsouLittle Red Riding Hood píše: ...Jimmi, stranky ji opravdu fungujou..
Ale někdo z kolegů z druhého fóra s nimi myslím nějakou zkušenost už udělal. Jenom je to už dávno a tak mi to v paměti vybledlo.
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
Je to sice staré vlákno, ale mám aktuální info. Psal jsem do té firmy www.silentbloky.cz Pokud by někdo chtěl silentbloky na přední nápravu, tak musí dodat ramena a cena za silentblok je 500 až 550 Kč. Tzn. ramena mají celkem 8 silentbloků + 2 do oka tlumičů. Další co jsou na stabilizátoru asi nejsou potřeba... Takže celá náprava 6000,-
Na mě to je moc. Rapidně by mi to zvýšilo cenu vozu . Nemáte někdo nějaký jiný tip?
Na mě to je moc. Rapidně by mi to zvýšilo cenu vozu . Nemáte někdo nějaký jiný tip?
pokud vim, tak je neustale nabizi Jura (ladavfts@seznam.cz), za komplet auto chce 5tis.. takze usetrite postovne..
VAZ 2106
a nešlo by to udělat jako home made? sakra dyt to nemůže bejt tak těžký. soustruh i lis by k dispozici byl. nevim ale co matroš - jediný co bych našel je kus silonovýho špalku, ale to asi nebude to pravý. a nebo bronz ale ten by asi nic nevydržel. eventuelně jako základ použít origo a dostat z toho ven tu gumu
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
Já je od něj mám a myslím si, že jelikož toho vozí víc, tak ta přirážka určitě nebude větší, než když by sis to třeba nechal z Maďarska poslat. Cenově to vychází 280,- Kč za kus, což mi připadá v pohodě, podívejte se co stojí třeba Powerflexy...Pája píše:Ten je sice nabízí, ale vypadá to, že je tahá z HU. A zadarmo to asi nedělá. Chtělo by to zjistit cenu přímo u Frankytuning.
-
- Kontaktovat uživatele:
- VaSek
- Kontaktovat uživatele:
Tak polyuretanový silentbloky jsou už nalisovaný, pro jistotu ještě zalepený zeleným Loctitem. Pěkná čistá práce do opískovaných a nalakovaných ramen, zároveň s tím výměna čepů (Lemfelder) a zpevnění spodního ramene.
S pozdravem
VaSek (ex Vaz 2107,ex Fiat Bravo GT, Fiat 124 Spider, Fiat Coupé 2.0 16VT, Subaru Outback 3.0 H6)
VaSek (ex Vaz 2107,ex Fiat Bravo GT, Fiat 124 Spider, Fiat Coupé 2.0 16VT, Subaru Outback 3.0 H6)
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
a to zpevneni az za cepem ma byt placebo nebo to ma zadrzovat vodu? Lepsi je zesilit lemy, to by melo i smysl...Kazdopadne hezka prace, radost pohlednout - asi take vyhrabu ramena a osadim nove cepy
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
- VaSek
- Kontaktovat uživatele:
No to je pravda, ale nejen žigul jezdí na podvozku Fiat 124 Jestli to teda někoho neuráží, beru to tak, že by v tom mohl někdo najít užitečnou inspiraci.Little Red Riding Hood píše:no pekné.. ja myslel že už ladu nemáš??..
Naposledy upravil(a) VaSek dne stř bře 31, 2010 13:21, celkem upraveno 1 x.
S pozdravem