Imobilizer
Moderátor: Moderátoři
Prej ne, kamarád tam nakupuje různý haraburdí často a poštovný do ČR stojí skoro totéž co po Polsku.Většinou mu to přišlo do tří dnů.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Dobrý večer Ladováci,nevím kam zařadit problém s centrálem.Zkusím to tady.Na 2110 nezamknu ani neodemknu celé auto.Musím vše zacvakat ručně a pak zamknu z venčí dveře od řidiče.Problém je ale v tom,že ráno příjdu k autu a všechny centrály jsou vyskákané.Měl někdo tento problém,v čem to může být?
Dík za odpověď
Dík za odpověď
Dobrý den,měl jste pravdu.Motorek jsem dnes vytáhnul ze dveří a zjistil jsem,že když ho zmáčknu tak je funkční,když ho pustím tak nefunguje.Vyklepl jsem čtyři nýty co spojují plastový obal a zjistil jsem,že ve vnitř je mokrospínač,který ovládá táhlo od zámku.Jeliž je plastový obal motorku trochu rozdutý,tak táhlo nenajíždí na mikrospínač a tím nesepne.Tak jsem motorek zpět snýtoval a v oblasti mikro spínače dobře stahl po obvodu lepící páskou a problém je odstraněn.
zajímalo by mě k čemu je ten červený přívěšek na klíče.Dále mám problém ze startováním první problém je spínací skřínka druhý je že mi když už se mi podaří,,správně" otočit tak motor akorát točím ale nechytne
A taky mi tam pípne něco na levé straně jakopod otáčkoměrem, což dříve nedělalo.
zajímalo by mě jak udělat start přes tlačítko a kde ho sehnat a jaký dráty tam napojit
A taky mi tam pípne něco na levé straně jakopod otáčkoměrem, což dříve nedělalo.
zajímalo by mě jak udělat start přes tlačítko a kde ho sehnat a jaký dráty tam napojit
Myslíš nahrazení startovací polohy klíčku tlačítkem ala Praga V3S ? (držíš startuje) , nebo obdobu dnes moderních tlačítek ? To už ovšem chce trochu know how .jjenik píše:zajímalo by mě jak udělat start přes tlačítko a kde ho sehnat a jaký dráty tam napojit
Ala V3S je zapojení zcela jednoduché . Ze spínačky odpojíš kabel vedoucí ke startéru (50) a zapojíš ho na jeden kontakt tlačítka a na druhý přivedeš + ze spínačky (15) .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
ten si neztrať!Je to servisní klíč a podle něj se dá uvest ŘJ do "servisního modu" a přes něj se dá "nainstalovat" nový šedý přívěšek na klíče. Nepletu-li se.jjenik píše:zajímalo by mě k čemu je ten červený přívěšek na klíče
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
díky za pomoc ještě bych měl dotaz kdy odendám tu kritku kde se deaktivuje imobilizér tím přívěškem nadá se to právě tady nějak spojit nebo odpojit ???
Jelikož už dávno mi imobilizér nefunguje jak má už dva roky nepřindavám přívěšek a startuji aš ted co se mi rozbila spínačka se mi zdá že je stím problém
Jelikož už dávno mi imobilizér nefunguje jak má už dva roky nepřindavám přívěšek a startuji aš ted co se mi rozbila spínačka se mi zdá že je stím problém
U stříbrný jsem ani imobilizer neměl a teď u modrý nějakej dobrák vzal tavnou pistolku a přilepil natvrdo šedý přívěšek k imobilizeru , dráty schumlal a omotal izolepou a pohodil kamsi pod radio. Světe div se, funguje to.jjenik píše:už dva roky nepřindavám přívěšek