Patracovi chyby uz jen soft, kterej sam odveze deti do skolky a pak zaparkuje auto do garaze.

Moderátor: Moderátoři
Spouštění motoru mám provedeno víc než 20 let elegantněji . Po dokončení GO 043 tam jisté věci ovládané hlasem budou ale start ne . Technologie jsem si vypůjčil z hlasového vytášení TLF Motorola T18 .Ondra 07 píše:Nepremysleli jste nekdy nad spoustenim motoru hlasem?
Za 1 a plyn?Saša píše:Spouštění motoru mám provedeno víc než 20 let elegantněji
Co tím "básník myslel ?Laďuša píše:Za 1 a plyn?
Jen kdyz je pred chladicem klesani minimalne 10%... gravitace pak udela svojeSaša píše:Co tím "básník myslel ?Laďuša píše:Za 1 a plyn?
No vlastne nic, ja jen ze kdyz uz mas v aute tolik vychytavek, ze by to jeste mohlo samo ridit a po ceste vyzvednout rani noviny v trafice. Vzhledem k tomu ze ta tema ma uz 13 stran, dovolil jsem si odlehcit vtipkem. Jestli je to ale az tak naskrobene, tak se omlouvam.Patrac píše:Zajímalo by mne co to má co dělat s prosvětlenou palubní deskou...
Zajímalo by mne co to má co dělat s prosvětlenou palubní deskou...Ondra 07 píše:Nepremysleli jste nekdy nad spoustenim motoru hlasem? Neco ve smyslu: "Kide startujem", nebo na tlesknuti? Rano bych se vyklonil z okna a tlesknutim natocil motor, nez si nazuju backory tak bude kid zahratej.
Patracovi chyby uz jen soft, kterej sam odveze deti do skolky a pak zaparkuje auto do garaze.