Moderátor: Moderátoři
Ty prosvětlený budíky nejsou problém, ohužel mě to napadlo až když jsem bílejma polepil původní, ale na Jawa 350 jsem si s tím vyhrál a nalepil to na plexisklo z CD a podsvítil 5-ti LED diodama a vypadá to docela solidně.Majo píše:Teda Patraci, to Ta caka pekna babracka![]()
Ale vnukol si mi chrobaka do hlavy - vyrezat z plexiskla podklad a na to nalepit polepy vytlacene na samolepiaci biely papier. Aj to by mohlo pomoct osvetleniuAsi nieco take vyskusam
Ano pokud to dáš na plexi z CD tak to asi problém není. Pokud chceš aby to alespoň trochu vypadalo tak už to problém je.Nehodlám nic bastlit provizorně. Chci aby to vypadalo opravdu pěkě a profesionálně. Ostatně jako ostatní věci co na autě upravuju.axn píše:Ty prosvětlený budíky nejsou problém, ohužel mě to napadlo až když jsem bílejma polepil původní, ale na Jawa 350 jsem si s tím vyhrál a nalepil to na plexisklo z CD a podsvítil 5-ti LED diodama a vypadá to docela solidně.Majo píše:Teda Patraci, to Ta caka pekna babracka![]()
Ale vnukol si mi chrobaka do hlavy - vyrezat z plexiskla podklad a na to nalepit polepy vytlacene na samolepiaci biely papier. Aj to by mohlo pomoct osvetleniuAsi nieco take vyskusam
Náhodou to vypadá luxusně, jen jsem si vybral jednoduší postup. Na samolepící lesklý bílý papír jsem si vytisknul barevně stupnici, a nalepil to na plexisklo. Poté jsem to vsadil do budíku a podsvítil těma ledkama po obvodu.Pátrač píše:Ano pokud to dáš na plexi z CD tak to asi problém není. Pokud chceš aby to alespoň trochu vypadalo tak už to problém je.Nehodlám nic bastlit provizorně. Chci aby to vypadalo opravdu pěkě a profesionálně. Ostatně jako ostatní věci co na autě upravuju.
axn píše:to jo, ale to bych si doma asi nevyrobil tak jsem přešel na tento způsob.
Tak na to jsem zvědavej, až to bude, tak sem určitě hodíš fotoPátrač píše:axn píše:to jo, ale to bych si doma asi nevyrobil tak jsem přešel na tento způsob.Taky jsem o tom zezačátku uvažoval. To co mám na mysli bude sice o "trochu" složitější na výrobu ale bude to o hodně efektnější. A vzhledem k tomu že mi přestává občas poslední dobou svítit kontrolka světel a parkovací brzdy tak se přístrojová deska ocitá v pořadí jako jedna z prvních věcí v řadě úprav.