Do dutin bych olej s prachem neaplikoval. Já mám rád Resistin ML.
Slyšel jsem o transformátorovém oleji, má údajně vynikající vzlínavost. Sám jsem nevyzkoušel, tak nevim.
Já bych ten vosk zkusil ředit tím, čím se ředí Resistin ML - technický benzín, nebo na obalu zmiňují Ředidlo ML/CAR.
Jinak trochu míchání je napsáno tady, a koukám že i tady se zmiňují o tranformátorovém oleji, a připoměli mi petrolej, o tom mi zase říkal někdo jiný. http://trabant.600.sweb.cz/technika.00.htm
V každém případě by to měl být prostředek dostatečně vzlínavý, přilnavý, ale hlavně po celou dobu životnosti dostatečně pružný. Z toho důvodu nejsou tyto přípravky jenom voskového základu, ale obvykle mají pryskyřično-voskový základ. Teď ale na jejich aplikaci není vhodná doba, nejlepší je to v létě, kdy svítí slunce a karosérie je řádně rozehřátá. Já teď používám Body (tuším 900).
Jinak vosk by měl být ředitelný ethanolem (lihem ) v nějaké slušné koncentraci.
ML se běžně ředí technickým benzínem. S jeho vyprcháním se počítá, pomáhá vzlínat materiálu i do jemných spár. Součástí přípravků jsou i složky potlačující korozi. Důležité je, aby po vyprchání zůstala vrstva pružná a přilnavá, nejsem si jist, zdali toto tvůj vosk v kvádrech umožní. Mohlo by se ti stát, že tvůj samoděl nesplní očekávání a při případném podtékání odlupující se vrstvy spíše uškodí, i tuto možnost uvaž. Každopádně na aplikace čehokoliv do dutin je vhodné léto, nejlépe po serii teplých a suchých dnů, aby to v prohřáté kastli pěkně pracovalo.
Lada Granta Liftback 1,6 16V platinum - téměř normální auto
Lada Granta Liftback 1,6 16V bílá - necháme se překvapit
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
No ta pružnost a tekutost se řeklbych přiblíží tomu stavu, kdy to máš v těch kvádrech (ovšem ve filmu patřičné tloušťky). Můžeš si udělat kontrolní vrstvu na nějaké ploše a po vyprchání s ní zkusit zacvičit, co vydrží...
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba...
slyšel jsem do dříve narozených že proti korozi je vynikající tankovej olej-co tím mysleli ? nevíte někdo-že by speciální mazadlo na vojenskou techniku ?
dneska, je takovýhle sajrajtů už tolik, že používat vyjetej olej nebo naftu mixnutou rezistinem a podobný eperimenty je myslim neproduktivní. Chápu to dřív,kdy byl problem sehnat i rezistin. Já osobně kupuju dinitrol (a teď číslo nevim, ale na dutiny je jen jeden). Už jsem ho tu propagoval mockrát a ještě mockrát propagovat asi budu ... má výbornou vzlínavost a fakt ta ochrana proti rzi je výborná a blizzard je toho důkazem. Navíc nevadí gumě a plastům a dá se použít i na ně a vrátí jim novej vzhled. vždycky když udělam dutiny, tak nechávam auto vykapat na hadry a tima pak ještě přeblesknu konce nárazníků a ty gumový ťapky na náraznících + gumy okolo oken. a jestli máte problem s reznutím kastle v dolních růžkách pod gumou okolo okna, tak stačí injekční stříkačkou stříknout pod gumu
nemít to ty okýnka, tak to vypadá spíš jak tunel na metro
... oni vyrábí takovej komplexní program, měl jsem od nich i kit a nástřík na podvozek. Nikdy bych na tu značku nepřišel, kdyby mi jí nedoporučil známej co má autodílnu a lakovnu. autoklempířinou a lakováním se zabývá už přes 10 let
EMI píše:Já osobně kupuju dinitrol (a teď číslo nevim, ale na dutiny je jen jeden). Už jsem ho tu propagoval mockrát a ještě mockrát propagovat asi budu ... má výbornou vzlínavost a fakt ta ochrana proti rzi je výborná
No a co když jsou už dutiny chycené rzí, co pak ???
majitel dvou Lad
1. 21053 původně systém AXTEC nyní WEBER a 1700 ccm a od 31.12.2009 ohořelá od 10/2010 zase opravená, ale zázrak už to není...
Dne 14.12.2013 umřela
2. 21073 1700i a z jiného soudku
3. Daewoo Tico
4. Hyundai Accent 1,5 CRDi
5. Hyundai Tucson
6. Hyundai I10