Opět zdravím všechny "Nivaře" a "Ladaře" a žádám o radu, či pomoc. Chtěl bych se nějak elegantně zbavit volantu v "1,6", každý ho dobře zná. Je tenký,kluzký a prostě moc nepovedený. Jaká je nejsnadnější cesta k lepšímu volantu ??? Pasuje tam z 1,7i ? Pokud ano, dá se někde sehnat? Děkuji všem
Všechny volanty Lada jsou záměnné, pokud vím. Škoda, že jsi se neozval před měsícem, vyhodil jsem celý volant 1,7i, byl to sice ten starší, s hranatým středem, ale byl dobrý
zdravim, cenu neviem presne, ale myslim si ze do 30€ (cca 800kč) sa vmesti,mozno aj menej, zalezi od toho aky chces (samozrejme novy)... Ja som zo Sniny, to je pri UA hraniciach a kupil by som to na UA. V Bratislave studujem,tak to mozem zobrat sem,ak by si mal niekoho, kto by ti to mohol zobrat k tebe...Alebo to mozem nejak dopravit do Brna
Já jsem potah kdysi koupil normálně v autodílech, jen jsem hlídal průměr věnce volantu, je neobvykle velký. Pravda ale, koženka. To co sem hodil Roman je už jiná liga.
Jinak větší průměr volantu má své výhody, páka na hřídel řízení je pak větší a tudíž síla nutná k točení volantem menší. Takže měnit za menší, u NIVY, by nemuselo být zrovna na místě. A jestli máš origo volant k 1600 tak já bych se teda toho emblému na středové přícce nezbavoval. (ale to už je subjektivní věc)
zdravím
na nivke mam dosť poškodený ale funkčný volant
chcel by som ho vymeniť bez väčších úprav
viete mi poradiť z čoho ho dopasovať
alebo link
dik
slavo
z hocjakej inej lady......mam tu jeden z 05ky a jeden z 01cky......bude to asi trochu divne vyzerat,ale funkciu to plnit bude.....a tipujem ze s tym chodis aj tak len do lesa a tak...
Tešiť sa dá aj z maličkostí, napríklad z výplaty...
Najlepšie je nič neriešiť, veď ono sa to už poserie aj samo..