Lada Priora - vlastnící
Moderátor: Moderátoři
-
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
Dneska v MI videná strieborná priora hatchback. Tak som sa nezdržal a vsunul mu za stierač papierik s adresou fóra
a dnes (04.01.10) aj ďalší strieborný sedan
a dnes (04.01.10) aj ďalší strieborný sedan
Naposledy upravil(a) Michael 4x4 dne pon led 04, 2010 17:07, celkem upraveno 1 x.
neviem či je to vhodné miesto na ten test ale musel som to niekde dať.
http://pokec.azet.sk/datelinkaWRC/video ... 4ebfeb1a46
http://pokec.azet.sk/datelinkaWRC/video ... 4ebfeb1a46
Tak jste mně nakonec našli.. Tenhle bílej hatchback je ten samej z první stránky tohodle fóra, spatřen na Lukách (kde bydlí má drahá polovička) i na letišti (kde jsem stále ještě zaměstnancem). Neměl jsem přístup na net, proto jsem se neozval dřív.zelvotron píše:Zdravím vlastníka bílý Priory hatch. se středočeskou značkou a nálepkou z Mnichova Hradiště
-
Igithegreat: Záleží na tom kde a kdy si mě viděl. Většinou se s otáčkama držim v rozsahu 2500 - 3500. Ale nedělá mi problém jí občas naložit, když je k tomu příležitost. Hlasitost se mi od výroby určitě nezměnila, takže ruplym vejfukem to neni. Ale prej to je trošku hlasitější, tak nevim. Já mam tohle auto po dvou nafťácích, tak mi to ani nepřipadá.
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Ano vyfuk je u Priory takovej hlučnějši "zavodni"
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
řikám že dneska si každej ... kupuje na svýho novýho golfa laďák a Lada je tak dobrá značka že i tohle mi tam dávaj do základu.
Jinak kvůli výbavě bylo velký tóčo u přítelkyně. Rodinka si jezdí v Toyotách. Takže když jsem poprvé přijel v dvacetiletym golfu, moc rádi to neviděli. Dvanáctiletá Cordoba v naftě na ně taky moc dojem neudělala. Akorát sem poslouchal jak mam tu starou pixlu hodit ze skály. Pak sem se přijel pochlubit novym čikuli. Tchýně jak viděla nový auto, tak mě chtěla trumfnout tim, že si pořídila vyhřejvanej potah do svýho yarise. "Tsss, to už v Rusku dávaj normálně do sedaček a bez příplatku..."
A tak nemůžou skousnout ani Prioru..
Jinak kvůli výbavě bylo velký tóčo u přítelkyně. Rodinka si jezdí v Toyotách. Takže když jsem poprvé přijel v dvacetiletym golfu, moc rádi to neviděli. Dvanáctiletá Cordoba v naftě na ně taky moc dojem neudělala. Akorát sem poslouchal jak mam tu starou pixlu hodit ze skály. Pak sem se přijel pochlubit novym čikuli. Tchýně jak viděla nový auto, tak mě chtěla trumfnout tim, že si pořídila vyhřejvanej potah do svýho yarise. "Tsss, to už v Rusku dávaj normálně do sedaček a bez příplatku..."
A tak nemůžou skousnout ani Prioru..
-