vsudeTommel píše:obec, okreska, dalnice ?Trevor píše:tak zvysime limit na 160km/h
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátor: Moderátoři
To ano, ale když znáš tu "svojí trasu" a neznáš alternativní, tak je asi rozmunější neobjíždět zasekaný místa a bloudit.Právěnže kolikrát se znalostí správnej tras se po městě nechá ušetřit času spousta
No jéjeplavec píše:Někdy i domorodec dokáže poradit špatně
192 dle GPSTrevor píše:realne teda 180dmatej píše:Nepleteš si to s jiným fórem? Kalina poznala tachometrových 202 km/h, Majo, Marek, Maysner ... dyť je to tu samej stíhačTrevor píše:28percent tu pisalo ze jazdi piluto by ma teda zaujimalo ze kto to je kua lebo tu len par ludi vie co je vecsia rychlost ako 120
ale no dobre tak zvysime limit na 160km/h
Pravda, nejbližší "dvouproudovka" je až asi u Božejova a jinou si nevybavujudmatej píše:ale tam zase obvykle nejsou 2 pruhy jedním směrem, těžko někdo pojede "dlouho v levým", o čemž tu byla řeč
kdybych mel jezdit bez dalnici znamky, tak jsem jeste ted nekde na cestedmatej píše:Na letošek neplánuju kupovat dálniční známku, což má jedno mínus a spoustu plusů
+ bude rallye
+ bude klobouk rallye - to mě napadlo teď, já totiž když jedu klobouka 80-90, tak obvykle nebrzdím do zatáček, spíš nebrzdim vůbec
+ nižší spotřeba (130 - 7,0, 90-5,8)
+ vůbec zábavnější cesta ...
jo tak, to celkem chapu, dalnice nuda je, ale zase nesmet ji pouzit, to by me asi jeblodmatej píše:Já teď do práce jezdím služebákem většinou s kolegou, takže pro Lady zbývají "relaxační" jízdy k rodičům nebo na srazy ... a to si radši užiju cestu, někde se zastavím ... dálnice je nuda ...
Souhlasím. Letos ještě nemám známku a nevyužil jsem dálnici a už mi jebeJmJ píše: dalnice nuda je, ale zase nesmet ji pouzit, to by me asi jeblo