Jakym stylem jezdite?

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Jakym stylem jezdite?

Rychleji - na rychlost koukam jen občas
6
17%
Normal - rychlost podle potřeby, ale žadne maso
14
39%
Klobouk - klidna, pohodova jizda
4
11%
Na spotřebu :)
2
6%
Pila - seru na omezeni ať mi uhybaji kreteni
8
22%
Většinou předpisově.
2
6%

Celkem hlasů: 36

Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

dmatej píše:Wolf - litr na 100 je 30 kč, 10 tisíc km je už 3000Kč ... no, na ulici je nenajdu ... já si trošku hraju, jednou jedu tak, jednou onak ...
... to je pravda, že se peníze na ulici neválí, ale já jezdím nejenom proto, že se musím někam přepravit, ale hlavně pro radost a při těch výdajích, co dnes člověk platí, to není až tak mnoho ...
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

co ste to tu narobili s touto temou :shock: :roll:
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Majo píše:co ste to tu narobili s touto temou :shock: :roll:
:oops:
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

myslel som to spojenie dvoch odlisnych tem :?
a hlavne, ja uz som hlasoval a furt to po mne chce aby som hlasoval zas. To potom vypada, ze sme tu same prasata :P
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Puhi

Příspěvek od Puhi »

Majo píše:To potom vypada, ze sme tu same prasata
:roll: Akoby tu boli aj normálni ľudia... :mrgreen: :ANAL:
Trevor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trevor »

28percent tu pisalo ze jazdi pilu :shock: to by ma teda zaujimalo ze kto to je kua lebo tu len par ludi vie co je vecsia rychlost ako 120 :D
530i
Chatka 12 4ever :mrgreen:
Expedicia Eesti 2010
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Trevor píše:28percent tu pisalo ze jazdi pilu to by ma teda zaujimalo ze kto to je
No já třeba :D ... dvakrát 8) .
Lada Granta Liftback 1,6 16V platinum - téměř normální auto
Lada Granta Liftback 1,6 16V bílá - necháme se překvapit
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Trevor píše:28percent tu pisalo ze jazdi pilu :shock: to by ma teda zaujimalo ze kto to je kua lebo tu len par ludi vie co je vecsia rychlost ako 120 :D
Nepleteš si to s jiným fórem? Kalina poznala tachometrových 202 km/h, Majo, Marek, Maysner ... dyť je to tu samej stíhač :D
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
ger007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ger007 »

Koko Loko píše:
Trevor píše:28percent tu pisalo ze jazdi pilu to by ma teda zaujimalo ze kto to je
No já třeba :D ... dvakrát 8) .
TI JAZDIS PILU ??!!! tak to potom kolonka pre mna neexistuje :-P
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !

1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25

Obrázek
детские игрушки
plavec

Příspěvek od plavec »

Plavec - nejsi ani sanitka, ani hasič, že spěcháš je mi jedno, já se zas nenecham utlačovat nebo ohrožovat a budu se bránit :D
dmatej: nechci se Tě dotknout, ale říkáš to jako když jsi nikdy nezaspal ráno do práce a nesnažil se nahnat čas. Netvrdím že je to správný, ale lepší než přijít pozdě a nechat se zjebat, tak radši přišlápnu a snažim se to stáhnout. Mimo to, když už fest chvátám, tak přes obce zpomalím ať se děje co se děje.Třebaže na konci obce anebo tam, kde je klid to pustím přes povolenou rychlost. :wink:
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

plavec: Mě to přijde jako zhovadilost, já se radši nechám zjebat - ale ono tohle zase dost záleží od poměrů v práci.

Podstata mého sdělení tkví v tom, že tím blikáním si stejně nepomůžeš a budeš srát (analogie k tebou použitému "jebat") jiný lidi, který budou nasraný na tebe. Mě to za to nestojí. Když spěcham, jedu rychle, někdy i co to dá, ale stejně mě nikdo a nic nedonutí, abych buzeroval někoho jinýho na silnici - na těch 100km Plzeň Praha beztak nenajedu s tím blikáním ani 20 sekund, a když se někomu budu lepit na prdel, ještě spíš ztratím, viz co jsem psal dřív tady.
Jinak když už jsem u toho, když jsem jezdil "cihlu", byl jsem v práci na Pankráci za 75 minut, když jezdím "standard", jsem tam do nějakých 85-90 minut za podobného provozu. Málokdy má smysl takový zpoždění vůbec dohánět ... to nejhorší zpoždění člověk beztak nabírá až v Praze v provozu.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Trevor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trevor »

dmatej píše:
Trevor píše:28percent tu pisalo ze jazdi pilu :shock: to by ma teda zaujimalo ze kto to je kua lebo tu len par ludi vie co je vecsia rychlost ako 120 :D
Nepleteš si to s jiným fórem? Kalina poznala tachometrových 202 km/h, Majo, Marek, Maysner ... dyť je to tu samej stíhač :D
realne teda 180 :lol: ale no dobre tak zvysime limit na 160km/h
530i
Chatka 12 4ever :mrgreen:
Expedicia Eesti 2010
plavec

Příspěvek od plavec »

dmatej píše:Mě to přijde jako zhovadilost, já se radši nechám zjebat
mě zas ne.Já to radši budu riskovat.
dmatej píše:Mě to za to nestojí. Když spěcham, jedu rychle, někdy i co to dá, ale stejně mě nikdo a nic nedonutí, abych buzeroval někoho jinýho
zjevně jsi silnější povaha než já.Mě stačí málo a jsem vytočen.
Jinak to dohánění:Já mám zase trasu kde se "dá něco nahnat" když je potřeba. Hádám že v Praze by to smysl nemělo.Když už to bude zasekaný na některým místě, tak to bude zasekaný asi i všude okolo a tak nemá cenu šílet.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
Tommel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommel »

Trevor píše:tak zvysime limit na 160km/h
obec, okreska, dalnice ? :lol:
Chatka 12 forever :mrgreen: . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.

Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

plavec píše:
dmatej píše:Mě to přijde jako zhovadilost, já se radši nechám zjebat
mě zas ne.Já to radši budu riskovat.
dmatej píše:Mě to za to nestojí. Když spěcham, jedu rychle, někdy i co to dá, ale stejně mě nikdo a nic nedonutí, abych buzeroval někoho jinýho
zjevně jsi silnější povaha než já.Mě stačí málo a jsem vytočen.
Jinak to dohánění:Já mám zase trasu kde se "dá něco nahnat" když je potřeba. Hádám že v Praze by to smysl nemělo.Když už to bude zasekaný na některým místě, tak to bude zasekaný asi i všude okolo a tak nemá cenu šílet.
Právěnže kolikrát se znalostí správnej tras se po městě nechá ušetřit času spousta, samozřejmě to chce i trochu toho štěstí, aby to nebylo zasekaný i tam. A náhodou Plavec kočíruje s rozvahou :-P .
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“