Ukradený VAZ 2103 - prosím pomoc
Moderátor: Moderátoři
Ukradený VAZ 2103 - prosím pomoc
V noci na dnešek (8.1.2010) mi byl v Praze 8 Šimůnkově ulici ukraden bílý VAZ 2103 s červeným interiérem, RZ 9A7 9408. Kdybyste ho někdo viděl, tak volejte 158 nebo dejte vědět i mně na 605 765 809. Díky všem za případnou pomoc. A ještě varování pro ostatní: na policii mně říkali, že za poslední měsíc bylo jen v této oblasti (Praha Kobylisy) ukradeno už snad 5 žigulů, tak pozor!
Prosím admina, aby to kdyžtak někam přemístil, ideélně tam kde to bude nejlépe vidět, díky.
Erik
Prosím admina, aby to kdyžtak někam přemístil, ideélně tam kde to bude nejlépe vidět, díky.
Erik
Naposledy upravil(a) Erik2103 dne pát led 08, 2010 11:16, celkem upraveno 3 x.
Re: Ukradený VAZ 2103 - prosím pomoc
namet pro adminy - treba na vw-clubu mame krome prodam a koupim jeste v bazaru sekci 'kradene vozy'Erik2103 píše:Prosím admina, aby to kdyžtak někam přemístil, ideélně tam kde to bude nejlépe vidět, díky.
Erik
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ukradený VAZ 2103 - prosím pomoc
A hrome, myslím že všichni majitelé LAD na Praze 8 by si měli asi přeparkovat: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?p=259102Erik2103 píše:varování pro ostatní: na policii mně říkali, že za poslední měsíc bylo jen v této oblasti (Praha Kobylisy) ukradeno už snad 5 žigulů, tak pozor!
Bílý LADA a okřídlená spol.
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Zloděj: Feťák automechanik? Velká zlodějina to nebude, ti by nešli po autech v hodnotě pát tisíc. Možná bych zkusil sondovat inzerci, prodej dílů, ale to je moc práce, taky se mi to nezdá. Spíš výkup železa v okolí, vrakoviště - na papíry se tam už moc nekouká a teoreticky tam protejká velká šmelina.
Možností jsou i nájezdy od mimopražských.
Hele, mám nápad:
1) Téma/stránka ladaklubu "Ukradená vozidla", nebude se tam diskutovat, bude jen seznam s co nejpřesnější identifikací, tj. ideálně číslo karosérie a motoru
2) Kdo bude chtít pomoct, zmapuje si ve svém okolí vrakoviště a výkupny
3) Můžeme klidně navštívit vrakárny a opsat čísla všeho, co najdeme - policajti se s tím srát nebudou, já můžu, tolik práce to zas není.
4) Přímo na vrakovišti bych to nevytruboval, uvidíme, co se objeví ...
Už mě tohle sere ... jednomu auto zapálí, dalších x ukradnou ... někdo musí dostat přes prsty ...
Kdo jde do toho?
Možností jsou i nájezdy od mimopražských.
Hele, mám nápad:
1) Téma/stránka ladaklubu "Ukradená vozidla", nebude se tam diskutovat, bude jen seznam s co nejpřesnější identifikací, tj. ideálně číslo karosérie a motoru
2) Kdo bude chtít pomoct, zmapuje si ve svém okolí vrakoviště a výkupny
3) Můžeme klidně navštívit vrakárny a opsat čísla všeho, co najdeme - policajti se s tím srát nebudou, já můžu, tolik práce to zas není.
4) Přímo na vrakovišti bych to nevytruboval, uvidíme, co se objeví ...
Už mě tohle sere ... jednomu auto zapálí, dalších x ukradnou ... někdo musí dostat přes prsty ...
Kdo jde do toho?
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Udělal jsem nový chlívek, je úplně dole: http://forum.ladaklub.com/viewforum.php?f=106
edit: přesunuto
edit2: Davide, ale ono mi teď došlo, že je to prakticky jedno, kam se informace o kradeném vozidle napíše, protože je to global announcement a ten je vidět v každé sekci.
edit: přesunuto
edit2: Davide, ale ono mi teď došlo, že je to prakticky jedno, kam se informace o kradeném vozidle napíše, protože je to global announcement a ten je vidět v každé sekci.
já si myslim že tydle pasráče se nekradou - jen se lidi potřebujou zbavit papírů od aut co dávno neexistujou.Erik2103 píše:taky to nechápu... když jsem mluvil s policajtama, tak říkali, že se krade všechno, třeba i stodvacítky a trabanty
Jinak žigulíky kradou Ivani a rozeberou je na počkání, takže je už nikdo nikdy nenajde. Sám vim jak už snad dva roky brečej a furt volaj zda nemám nějaký- že nejsou už k sehnání žádný kusy a tu dodávku na cestu prostě naplnit musej
- Jakub Metelka
- Kontaktovat uživatele:
Pekná blbostAnonymous píše:já si myslim že tydle pasráče se nekradou - jen se lidi potřebujou zbavit papírů od aut co dávno neexistujou.Erik2103 píše:taky to nechápu... když jsem mluvil s policajtama, tak říkali, že se krade všechno, třeba i stodvacítky a trabanty
Jinak žigulíky kradou Ivani a rozeberou je na počkání, takže je už nikdo nikdy nenajde. Sám vim jak už snad dva roky brečej a furt volaj zda nemám nějaký- že nejsou už k sehnání žádný kusy a tu dodávku na cestu prostě naplnit musej
2x VAZ-2101 (1972), 2x VAZ-2101 (1973), VAZ-2101 (1977), VAZ-2102 (1977), 2x VAZ-2106 (1978), VAZ-21053 (1989), VAZ-2107 (1986), VAZ-2121 (2002) Moskvič-408-1 (1972), Škoda-120L (1983), Škoda-105S (1984), Škoda Favorit 136L (1989), Škoda-Felicie (1995,1996), Škoda Felicie kombi (1997), Mercedes -200E (1987), Avia A31 (1987), Škoda 706 RTHP (1973)
-
- Kontaktovat uživatele:
tak at se najde laděnka přeji hodně štěstí , to tady u nás jeden ukrajinec se porad ptal jestli toho žigula neprodam asi 10x , to mozna tahaj na ukrajinu , to taky tady na vrakáči sem se byl zeptat jestli neco nemaj na žigula a prej to maj ukrajinci zamluvený ,
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
lada 21044 1700i
LADA 2101.1200 (nastupuje 1600rs)