prosim o pomoc, dnes okolo seste ranni mi byl ukraden vaz 2107 kremove barvy spz ADR 41-89 na praze 8, ulice kurkova, je hnusnej bilo spinavej s cihlovym levym prednim blatnikem, pokud ho uvidite volejte 158 nebo 603 74 67 33
dekuju Z.Šindlar
KRADEZ PROSIM POMOC
Moderátor: Moderátoři
KRADEZ PROSIM POMOC
Naposledy upravil(a) zdenda634 dne sob pro 19, 2009 13:20, celkem upraveno 3 x.
Re: KRADEZ PROSIM POMOC
Zkus to přes radiodispečink rozhodit řidičům MHD a přes CB kanál 10 řidičům TIR . Sám to zkusím v dosahu své vysílačky (čast VČ kraje) .zdenda634 píše: prosim o pomoc, dnes okolo seste ranni mi byl ukraden vaz 2107
To Laďuša . Je od Tebe hezké, že jsi příspěvek Zdendy634 uklidil na správné místo ,ale myslím ,ze jsi mu poskytl "medvědí službu". Příspěvek se tím "ztratil z očí". Sám jsem ho nalezl až teď. Takováto naléhavá zpráva by neměla být "zaplácnuta" vatou typu "Můj miláček VAZ"zdenda634 píše: ..prosim o pomoc, dnes okolo seste ranni mi byl ukraden vaz 2107
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Vim o tom, chtěl jsem ho dát globálně, ale na to asi nemam oprávnění... Psal jsem do okna výkřiků, jestli s tim ňákej mod nemůže něco udělat, evidentně asi ne.... Tak ho jdu dát normálně nebo nevim... Ale umístění v Nivě rozhodně lepší nebyloPetr HC píše:To Laďuša . Je od Tebe hezké, že jsi příspěvek Zdendy634 uklidil na správné místo ,ale myslím ,ze jsi mu poskytl "medvědí službu". Příspěvek se tím "ztratil z očí". Sám jsem ho nalezl až teď. Takováto naléhavá zpráva by neměla být "zaplácnuta" vatou typu "Můj miláček VAZ"zdenda634 píše: ..prosim o pomoc, dnes okolo seste ranni mi byl ukraden vaz 2107
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás